Haberler

Erdoğan'ın Basın Danışmanı Lütfullah Göktaş: Ahmet Hakan'ı Aradık

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, Ahmet Hakan Coşkun'u aradığını söyleyerek, "Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırı konusunda Cumhurbaşkanlığı'nın sessiz kaldığı biçimindeki iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı olarak hadisenin yaşandığı gün Ahmet Hakan Coşkun'u aradım. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, üzüldüğümüzü belirttik" dedi.

"ŞİDDET, ASLA TASVİP EDİLEMEZ"

Göktaş, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kendisinin de bilgilendirdirdiğini ifade ederek, "Şiddet hiçbir surette mazur görülemez. Basına yönelik çirkin saldırıları kınıyoruz. Şiddet asla tasvip edilemez" diye konuştu.

"SALDIRIYI SİYASİ RANT ARACI GİBİ GÖRMEYİ DOĞRU BULMUYORUZ"

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkililerden olayla ilgili bilgi aldığını da hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı makamının olay karşısında sessiz kaldığı doğru değil. Saldırı sonrasında Cumhurbaşkanımız yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı olarak telefonla bizzat Ahmet Hakan'ı da aradım. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, üzüldüğümüzü ilettik. Cumhurbaşkanımız şiddetin her türüne karşı olduğunu her vesileyle vurgulamaktadır. Saldırıyı, siyasi rant aracı gibi görmeyi doğru bulmuyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Hakan Coşkun Lütfullah Göktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (196)

Xf:

İyki varsin recep tayip erdodan

56
34
yanıtYanıtla
ZZZZZZZZZZZZZ:

SEÇİM SONUÇLARI AKP YÜZDE 32 CHP YÜZDE 30 HDP YÜZDE 20 MHP YÜZDE 13 VE DİĞERLERİ. . . .

48
24
yanıtYanıtla
ZZZXZ:

SEÇİM SONUÇLARI AKP YÜZDE 32 CHP YÜZDE 30 HDP YÜZDE 20 MHP YÜZDE 13 VE DİĞERLERİ. . . . _, , , , ,

51
9
yanıtYanıtla
ordu:

Ne gereksiz adam hem yaptir hem gecmis olsun adam olmaz senden

21
32
yanıtYanıtla
Mustafa:

Adami dedin nerde kim recebmi adam? Guldurme beni kardes

yanıt9
yanıt45
ERDAL TR 54:

SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIR R. . . T. . . . ERDOĞAN

34
14
yanıtYanıtla
ümmet:

Düne kadar kürtlüğünden korkan memleketinde dehap demeye korkan neslin evladı bugün şurada rahat konuşabiliyorsan başkan yaptırmak istemediğin insanın sayesinde konuşuyorsun unutma, kıymetini anlayacaksınız ama geç olacak sonra chp mhp kolisyonuyla demokratik açılımlar yaparsınız 1923 ve 1999 yılına kadar olan süreç gibi vesselam.

yanıt11
yanıt3
cahil:

Ulan anti tayyipciler...siz bu adami hakkini ne bu nede öbür dünyada ödeye bilirsiniz tabi inaniyorsaniz..

19
26
yanıtYanıtla
FIRFIR:

LAN ÖBÜR TARAFTA RECEBİMİ SORACAKLAR . TANIMIYORUZ O KİM DERİZ GECERİZ . DİNGİL

yanıt7
yanıt3
ankara:

bu ulke seninle gurur duyuyor buyuk baskan

19
25
yanıtYanıtla
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title