Haberler

Gazdaş'tan Bağlantı ve Güvence Bedeline Bahar Kampanyası

Gaziantep halkını 2006 yılından bu yana çevreci ve sağlıklı bir yakıt olan doğal gazla buluşturan GAZDAŞ, doğal gazın özellikle konutlarda yaygın kullanımını sağlamak için yeni bir kampanya hazırladı.

Gaziantep halkını 2006 yılından bu yana çevreci ve sağlıklı bir yakıt olan doğal gazla buluşturan GAZDAŞ, doğal gazın özellikle konutlarda yaygın kullanımını sağlamak için yeni bir kampanya hazırladı. 18 Nisan-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında, bağlantı ve güvence bedellerini kredi kartına 5 taksitle ödemek mümkün olduğu bildirildi.

Gaziantep, Kilis ve Nizip'te doğal gaz dağıtım hizmeti sunan GAZDAŞ, müşterileri için avantajlı bir bahar kampanyasına imza attı. 18 Nisan tarihinde başlayan kampanya ileevlerinde doğal gaz kullanmak isteyenler, abone bağlantı bedelini ve güvence bedelini anlaşmalı kredi kartlarıyla 5 taksitte ödeyebilecekler. 31 Temmuz'a kadar sürecek kampanya, sadece konutları kapsıyor.

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, "Doğal gaz dağıtım bölgemizdeki müşterilerimiziçin hazırladığımız bu özel kampanyamız ile ilgili detayları, gerekli evrak ve başvuru koşullarını öğrenmek isteyen tüm vatandaşlarımızı, GAZDAŞ Abone Merkezlerimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Doğal gazın, doğru kullanıldığında en güvenilir, sunduğu rahatlıkla en konforlu, ödenen düşük faturalarla ise en ekonomik yakıt olduğunu hatırlatan Muzaffer Yalçın, "Doğal gaz, bugünün dünyasında çevreyi ve doğayı en çok koruyan, temel ısınma, pişirme ve sıcak su teminini gerçekleştiren en verimli enerji kaynağı haline dönüşmüştür. GAZDAŞ olarak, daha çok vatandaşımızın her açıdan karlı olan doğal gazla tanışmalarını sağlamak için 2013 yılı sonu itibariyle alt yapı çalışmalarımızın yaklaşık yüzde 99'unu tamamladık. Şu anda talep eden her konut, gerekli şartları karşıladığı takdirde gaz kullanmaya başlayabilir" açıklamasında bulundu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yalçın Gaziantep Nizip Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title