Haberler

Gaün'de Unutulmaz Caz Konseri

25. Akbank Caz Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ’Kampüste Caz, Elif Çağlar’ konseri Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

25. Akbank Caz Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Kampüste Caz, Elif Çağlar' konseri Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Akbank Caz Festivali'nin klasiği haline gelen 'Kampüste Caz' konserleri kapsamında, sesi ile olduğu kadar etkileyici sahne performansıyla da ilgi gören ses sanatçısı Elif Çağlar, Gaziantep Üniversitesi'nde sahne aldı. Gaziantep Üniversitesi'nde konser vermekten duyduğu memnuniyeti ifade eden sanatçı, söz ve müziği kendisine ait olan "M-U-S-I-C" isimli ilk albümünden ve dünyaca ünlü caz müzisyenlerin kendisine eşlik ettiği ikinci albümü 'MISFIT' dan eserlerle Gaziantep Üniversitesi öğrencilerine unutulmaz bir konser yaşattı. GAÜN Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Elbeyli, konserin sonunda sanatçı Elif Çağlar'a çiçek verdi. Elbeyli, "Bu güzel konserde bizi buluşturduğu için öncelikle Üniversite yönetimine, sanata vermiş olduğu değer ve katkı için Akbank'a teşekkür ediyorum. Elif Çağlar için biri 'Amerika'dan bir an önce dönse de, bu güzel sesle bir araya gelsek' diyor. Bu çok doğru bir söz oldu" diyerek sanatçı Elif Çağlar ile ekibine de teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Elbeyli Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title