Haberler

GAÜN'de Türk Sanat Müziği Konseri Dinleyenleri Büyüledi

Güncelleme:

GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından "Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında "Başucu Şarkıları" adlı Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından "Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında "Başucu Şarkıları" adlı Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuvarının kuruluşunun 26. Yılında Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere, Gaziantep Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Tahsin Onat, Irak Gaziantep Başkonsolosu Sabah S. Debbağh, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Alaattin Akyüz, GAÜN akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğrencisi Nizamettin Safa'nın şef ve solistliğini yürüttüğü gecede, "Aşk Masalı, Bitmemiş Gibi, Alaturka, Dilek Taşı, Şarkılar Seni Söyler, Bir İlkbahar Sabahı, Gel Gönlümü" gibi eserler dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title