Haberler

Gastrobosphorus Patisserie ve Osmanlı Mutfağı Yarışmaları CNR EDT Expo'da

Güncelleme:

CNR EDT Expo -Ev Dışı Tüketim-Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı dün kapılarını açtı.

CNR EDT Expo -Ev Dışı Tüketim-Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı dün kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık ve ETÜDER iş birliğinde, İstanbul İhracatçılar Birliği (İİB) desteğiyle gerçekleştirilen EDT Expo Fuarı'na, 27-30 Mart 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy ev sahipliği yapıyor. Fuarda sektör profesyonellerinin kıyasıya yarıştığı etkinlikler hız kesmeden sürüyor.

Sektöre hitap eden farklı etkinlik ve yarışmalar ile renklenen EDT Expo 2014, Osmanlı Mutfağı Yarışması'nın beşincisi ve bunun yanı sıra pastacılığa gönül verenlere özel Gastrobosphorus Pastacılık, Çikolata ve Unlu Mamuller Yarışması'na ev sahipliği yapıyor. Öztiryakiler sponsorluğunda gerçekleşecek yarışmalarda, Türkiye'nin en seçkin 10 otel, restoran ve pastanenin mutfak ekipleri, 10 kurumsal takım halinde yarışacaklar.

Bugün saat 11:00'de başlayacak olan Gastrobosphorus Patisserie yarışmasını 4. Hall'de takip edebilirsiniz.

Çikolatanın başrolde olduğu bir yarışma düşünün!

Gastrobosphorus Pastacılık, Çikolata ve Unlu Mamuller Yarışması, üç kategoride canlı performanslar olarak yapılacak. 28 Mart Cuma günü 11:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan yarışmada; birinci kategoride pastalar, ikinci kategoride çikolata, üçüncü kategoride unlu mamuller canlı olarak hazırlanıp sergilenecek. Ayrıca çikolata alanında display kategorisinde ürünler (çikolata heykel ve pralin) hazırlanacak. Gastrobosphorus Pastacılık, Çikolata ve Unlu Mamuller Yarışması'nda çikolata alanında hazırlanacak çikolata heykel "Dünya Barışı" temasında olacak ve pralin 'Anadolu'da unutulmaya yüz tutmuş tatlar' dolgusu ile yapılacak. Gastrobosphorus'un pasta kategorisinde şefler özel tasarım pastalar yapacak. Türkiye'den seçkin isimlerin yer alacağı jüri, başkanlığını pastacıların duayeni Niyazi Çapraz'ın yapacağı 13 kişiden oluşacak.

Osmanlı Mutfağı gün yüzüne çıkıyor…

Fuar kapsamında 29 Mart'ta 10:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan bir diğer yarışma ise Osmanlı Mutfağı Yarışması. Bu yarışmada da şefler 10 kurumsal takım halinde yarışacak. Osmanlı Mutfağı Yarışması'nda Türkiye'nin en seçkin otel ve restoran şefleri, tarihi yemeklere yeni yorumlar katarak birbirinden değişik lezzetlere imza atacaklar. Osmanlı Mutfağı Yarışması'nın 8 kişilik jürisinde Türkiye'den gurmeler ve yemek tarihçileri yer alacak. Jüri başkanı ise Türk mutfağının duayeni Vedat Başaran olacak. Ayrıca Türkiye'nin ünlü şefleri moderatörlük yapacak. Mutfakların asıl sahipleri olan profesyonel aşçıların katılacağı yarışmaların geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilköy istanbul türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title