Haberler

Gaspçıyı Ayakkabısı Ele Verdi

Adana'da pompalı tüfek ve tabancayla marketten gasp yapan kar maskeli 3 kişi, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Şakirpaşa Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. 10 Kasım 2014 günü saat 21.23 sıralarında markete gelen ellerinde tabanca, pompalı tüfek ve torba bulunan yüzleri maskeli 3 kişi, market sahibi Bülent Yürürdurmaz'ı etkisiz hale getirdi. İki kişi market sahibinin kafasına tüfek ve tabanca dayarken diğer şahıs torbaya marketten maddi değeri yüksek ürünleri doldurdu.

Bu arada, elinde tabanca olan şahıs, öne doğru hareket eden market sahibine tekme attı. Dükkan sahibi korkarak geri çekildi. Bir süre sonra da pompalı tüfekli şahıs market içinde ateş etti.

Şahıslar, yaklaşık 2 dakikada marketten 4 bin lira değerinde ürün ve kasadan 500 lira para alıp kaçtı. Bu anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

AYAKKABISI OLAY YERİNDE KALDI

Gaspçılar marketten koşarak çıkıp ara sokaklarda kayboldu. Ancak şahıslardan birinin koşarken sağ ayağındaki spor ayakkabısı marketin önündeki kaldırımda ayağından çıktı. Şahıs geri dönüp ayakkabısını alamadı. Market sahibi şahıslar kaçtıktan sonra polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri markette çalışma yaptı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri markette parmak izi ve delil çalışması yaptı. Polis unutulan ayakkabıdan DNA örnekleri aldı. Bu örnekleri Ankara Kriminal Daire Başkanlığı'na gönderdi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, gelen örnekleri daha önce suç işleyerek emniyete gelen ve DNA örneği alınan suçlularla karşılaştırdı. Yapılan eşleşmede ayakkabının daha önce hırsızlık ve uyuşturucudan kaydı bulunan 17 yaşındaki Y.E.'ye ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine gasp ekipleri evine operasyon yaptıkları zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Polis şimdi diğer iki zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. 

FATİH KEÇE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title