Haberler

Gaspçının Darp Ettiği Genç Kızın Ameliyatlı Olduğu Ortaya Çıktı

Adıyaman’da sokakta yürüyen genç kız, telefonla konuştuğu esnada yanından geçen şahıs tarafından darp edilerek telefonu çalındı.

Adıyaman'da sokakta yürüyen genç kız, telefonla konuştuğu esnada yanından geçen şahıs tarafından darp edilerek telefonu çalındı. Genç kızın bir gün önce diş ameliyatı geçirdiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Valilik binasının arka sokağında telefonla konuşarak yürüyen T.Y.'nin yanına bir kişi yaklaştı. Telefonunu çalmak isteyen kişiye direnen genç kız, yumruklu saldırısına maruz kaldı. Genç kızın yüzünü yumruklayan ve daha sonra telefonu alıp olay yerinden kaçan şahıs ihbar üzerine polis ekiplerini alarma geçirdi. Şahıs yaklaşık 20 dakika sonra polis ekiplerince Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan bir telefon bayisine telefonu satmaya çalıştığı esnada yakalandı. Yakalanan şahsın Mehmet A. olduğu öğrenildi. Gözaltına alınarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ağlık kontrolünden geçirilen Mehmet A. emniyet müdürlüğüne götürüldü. Mehmet A.'nın sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

Genç kızın ise olaydan bir gün önce tedavi gördüğü hastanede diş ameliyatı olduğu öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title