Haberler

Gasp Zanlısı Hastane Kontrolü Sonrası Gazeteciye Saldırdı

Kayseri açık cezaevinden kaçan gasp zanlısı sağlık kontrolü için gittiği hastaneden çıktıktan sonra gazeteciye saldırdı.

Kayseri açık cezaevinden kaçan gasp zanlısı sağlık kontrolü için gittiği hastaneden çıktıktan sonra gazeteciye saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri açık cezaevinden firar eden S.Ç., Kırşehir'de alınan istihbarat çalışması sonucu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kovalamaca sonrası yakalandı. Sağlık kontrolü için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen S.Ç., çıkışta görüntü çekmek isteyen Haber Türk Muhabiri Aykut Aktaş'a ayakkabısını fırlatarak saldırdı. Polisler tarafından elleri kelepçeli şekilde götürülen firari mahkum ekip arabasına bininceye kadar da muhabirlere küfür etti.

Kırşehir'de yakalanan gasp suçu zanlısı S.Ç., yapılacak yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Ayakkabının isabet etmesi sonucu yaralanan muhabir ise hastanede yapılan ilk kontrolünün ardından taburcu edildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title