Haberler

Gasp Parası ile Umre

Umre ziyaretini cep telefonu ile görüntülemişHaber-Kamera; Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)İstanbul'da İranlı işadamı Chiba A'nın 2 milyon TL'sini gasp eden çetenin üyelerinden M.A'nın olaydan birkaç gün sonra soygun parasıyla umreye gittiği ortaya çıktı.

Umre ziyaretini cep telefonu ile görüntülemiş

Haber-Kamera; Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

İstanbul'da İranlı işadamı Chiba A'nın 2 milyon TL'sini gasp eden çetenin üyelerinden M.A'nın olaydan birkaç gün sonra soygun parasıyla umreye gittiği ortaya çıktı. Tutuklanan M.A, soygundan hemen sonra gittiği umre ziyaretini de cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde ihram giysili M.A.'nın diğer hacılarla birlikte vaaz veren hocayı dinlerken görünüyor. 2 milyon liranın gasp edilmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi tutuklanmıştı.

İstanbul'da İranlı işadamı Chabi A., 29 Mart günü Fatih'te bir döviz bürosunda, bankadan çektiği yaklaşık 2 milyon liralık dövizi bozdurarak çantasına koymuştu. İşadamı daha sonra bindiği metrobüsten indiği Florya durağında motosikletli iki kişinin saldırısına uğramıştı. Gaspçılar içinde 2 milyon lira döviz bulunan çantayı alarak kaçmışlardı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmalarda şüphelilerin izi, para çantasının içinde bulunan tablet bilgisayar sayesinde önce Konya'da bulunmuş, ardından İstanbul ve Mardin'de yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alınmışlardı. Poliste işlemleri yapılan şüpheliler H. Ş., T. A., K. A., O.K. ve M. A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ GASP OLAYININ ARDINDAN UMREYE GİTMİŞ

Soruşturmayla ilgili ortaya çıkan yeni bir detayda şüpheliler arasında bulunan M. A.'nın soygun tarihinden birkaç gün sonra Umre'ye gittiği ortaya çıktı. M. A.'nın umre ziyaretini cep telefonuyla görüntülediği ve sosyal medya hesaplarında paylaştığı tespit edildi. Görüntülerde şüphelinin vaaz veren hocayı diğer hacılarla birlikte dinlediği görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title