Haberler

Gasp Çetesi Lastik İzinden Çökertildi

Aksaray ve Ankara'da 9 ayrı gasp olayına karıştığı iddia edilen 10 şüpheli, kullandıkları araca ait lastik izleri sayesinde yakalandı.

Aksaray ve Ankara'da 9 ayrı gasp olayına karıştığı iddia edilen 10 şüpheli, kullandıkları araca ait lastik izleri sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Çiftlik Mahallesi'nde bir kadının dövüldükten sonra elleri ve ayakları bağlanarak parasının gasp edilmesi ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sırasında olay yerinde bir otomobile ait lastik izleri tespit edildi. Lastik izlerinden yola çıkan polis, araştırmasında Ankara'da bir otomobile ulaştı. Ankara'da da benzer gasp olayları yapıldığını tespit eden Aksaray polisi, Ankara Gasp Büro Amirliği ile ortak çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu Ankara'da ve Aksaray'da 9 ayrı gasp olayına karıştığı belirlenen 10 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerin evlerine yapılan operasyonda Aksaray'da 2, Ankara'da ise 8 kişi gözaltına alındı.

Aksaray'da gözaltına alınan çete üyesi Hanifi T. (32) ve Mahmut T. (29) adliyeye sevk edilirken, Ankara'da yakalanan 8 şüphelinin de adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title