Haberler

Gasmek 2. Genel Sergisi Açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursu (GASMEK)’in 2. Genel sergisi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla açıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursu (GASMEK)'in 2. Genel sergisi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla açıldı.

Açılış Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezindeki (eski adliye binası)'n da gerçekleşti. Açılışa, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından folklor gösterisiyle başladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, eğitimli toplumların her zaman dim dik ayakta durduklarını, kendilerini ve ailelerini geliştirdiklerini ve ülkelerini geliştirdiklerini söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin şehrimizde yaptığı çalışmaların yanında, en önemli sosyal etkinliklerinden birisinin de GASMEK çalışmaları olduğunu belirtti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer de Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etmek istiyorum. Birincisi, bu tarihi binayı bize kazandırdığı için ve bu sanat eserlerini bize kazandırdığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu tarihi binada hayırlı bir iş için bir araya geldiklerini belirterek, "Bu binanın bahçesinde güzel bir şey için bir araya geldik. Kursiyerlerimizin yaptığı eserleri görmek için bir araya geldik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 yıl önce yola çıkarken söylediğimiz bir şey vardı. Önce insan, insanı yaşat ki devlet yaşasın bunu kendimize ilke edindik. 15 yıl boyunca her türlü oyun ve tuzağa karşı yüce mevladan aldığımız güçle bozduk" diye konuştu.

Konuşmalarının ardından başarılı öğrencilere sertifikaları verilerek açılış kurdelesi kesildi. Konuklar daha sonra kursiyerlerin açtığı sergiyi gezdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Ahmet Uzer AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title