Haberler

Garipler Mezarlığının Gönüllü Bakıcısı

ADANA'da fırında çalışan 33 yaşındaki Yusuf Yüksel, Kürkçüler Mezarlığı'ndaki sahipsiz cenazelerin defnedildiği ve 'Garipler mezarlığı' olarak bilinen alanın temizliğini gönüllü olarak yapıyor.

ADANA'da fırında çalışan 33 yaşındaki Yusuf Yüksel, Kürkçüler Mezarlığı'ndaki sahipsiz cenazelerin defnedildiği ve 'Garipler mezarlığı' olarak bilinen alanın temizliğini gönüllü olarak yapıyor.

Yer kalmadığı için yeni definin yapılmadığı ve bakımsız kalan mezarlığa hafta sonlarında ziyaret eden Yusuf Yüksel, kabirlerin bakımını yapıp, otları kesiyor, bozulan mezarları onarıyor. Mezarlığın çevresini de çitle çevreleyen Yüksel, "Burada kimsesizler yatıyor. Zaten hayattayken sahipleri olmadığı için garip kalan insanlar, öldüklerinde de buraya defnedilip unutulmuş. Ben onların garipliklerini bir parça da olsa gidermek istedim. Bir yakınımı ziyarete gelmiştim, mezarların halini görünce utandım. Bakım yapmak istedim o günden sonra da fırsat buldukça gelip temizliyorum" diye konuştu. Yüksel ayrıca kendi imkanlarıyla mezarlığa abdest alınacak alan ve tuvalet inşa ettiğini de söyledi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kürkçüler 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title