Haberler

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden ve ligi 23 puanla üçüncü sırada tamamlayarak Süper Lige çıkmak için play-off oynamaya hak kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un rakipleri belli oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi B Grubu'nda mücadele eden ve ligi 23 puanla üçüncü sırada tamamlayarak Süper Lige çıkmak için play-off oynamaya hak kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un rakipleri belli oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, play-off maçlarında batı grubundan gelen 4 takımla 8 maç yapacak. Ankara TSK, İstanbul Engelli Yıldızlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ordu takımlarıyla karşılaşacak olan Gaziantep BŞB., Süper Lig'e çıkmak için mücadele edecek.

Maçların başlama tarihinin henüz netlik kazanmadığını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Genel Menejeri Ramazan Taşkın, "Süper Lige çıkmak için oynanacak play-off maçları deplasmanlı lig usulü olacak. Süper Lige çıkmak için alınabilecek en iyi sonuçları alarak hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title