Haberler

Muş Bedensel Engelliler, Ceylanpınar Engelliler Maçına Hazır

Güncelleme:

Muş Bedensel Engelliler Basketbol takımı, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ceylanpınar Engelliler basketbol takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi- Ligde, deplasmanda Ceylanpınar Engelliler ile karşılaşacak olan Muş Bedensel Engelliler takımı, maçın hazırlıklarını tamamladı Muş Bedensel Engelliler Basketbol takımı, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ceylanpınar Engelliler basketbol takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi B Grup'ta mücadele eden Muş Bedensel Engelliler basketbol takımı, yarın deplasmanda Ceylanpınar Engelliler basketbol takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını, Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.Antrenman sonunda Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve Takım Kaptanı Bedri Korkmaz, yaptığı açıklamada, maça hazır olduklarını belirtti.Kulüp olarak maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten Korkmaz, "Ceylanpınar takımının durumu ortada. Bizim bir sandalyemiz 9-15 bin lira arasında. Sandalyelerimiz eski olmasına rağmen mücadeleye devam ediyoruz. İnşallah onların ne kadar maddi gücü varsa bizim de inancımız var. İnşallah oradan başarılı bir skorla döneriz. Her şeyin parayla olacağına inanmıyorum, sporcularıma da güveniyorum. İnşallah bu inançla Ceylanpınar'da rakibimizi yenip döneceğiz" diye konuştu. .

Kaynak: AA / Güncel

Ceylanpınar muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title