Haberler

Garanti Bankası'ndaki Organizasyon Değişikliği

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, bankanın genel müdürlük organizasyonunda yapılan değişikliğe ilişkin, "Garanti'nin üst yönetimi, her zaman olduğu gibi omuz omuza yola devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Özen, bankanın üst yönetiminin her zaman olduğu gibi omuz omuza yola devam ettiğini belirterek, bu doğrultuda, "insan kaynakları"nın kurumsal yapılanmadaki önceliğini belirgin kılmak amacıyla yeni bir "Genel Müdür Yardımcılığı" pozisyonu açtıkları bilgisini verdi.

Bu pozisyona atadıkları Osman Tüzün'e, Garanti'nin en önemli değerini, yani insan kaynağını emanet ettiklerini aktaran Özen, Tüzün'ün bu alandaki özverili çalışmalarıyla, Garantililerin mutluluğu için var gücüyle uğraşacağından şüphesi olmadığını vurguladı.

Özen, "Görevlerinden ayrılan, yıllarca omuz omuza çalıştığımız, Garanti'yi daha da başarılı kılmak için emek veren değerli mesai arkadaşlarımız Yurt içi ve Yurt dışı İştirakler Koordinasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turgay Gönensin, Destek Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş, Satın Alma ve Vergi Yönetimi'nden Sorumlu Aydın Şenel ve Aydın ve Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı'ya gönülden teşekkür ediyor, Garantililer ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kulandı.

Garanti Bankası'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Erün ve Onur Genç'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben 2 Eylül 2015 itibarıyla Genel Müdür Vekili olarak atanmalarına, Gönensin, Memiş, Şenel ve Adalı'nın görevlerinden istifalarının söz konusu tarih itibariyle kabulüne karar verildiği ifade edilmişti.

KAP'taki açıklamada, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Koordinatör olarak görev yapan Osman Tüzün'ün, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak, Yönetim Kurulu'na bağlı olarak Kurumsal Sekreterlik pozisyonunun oluşturulmasına, Kurumsal Sekreter görevinden sorumlu olmak üzere Hukuk Hizmetleri ve Risk Takip'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Avni Aydın Düren'in atanmasına karar verildiği de bildirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Garanti Bankası Ergun Özen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title