Haberler

Garanti Bankası 2017 Yılı Beklentileri

Garanti Bankası 2017 yılında toplam kredi büyümesinin yüzde 11 ve aktiflerin yüzde 10 civarında artışının beklendiğini duyurdu.

Garanti Bankası 2017 yılında toplam kredi büyümesinin yüzde 11 ve aktiflerin yüzde 10 civarında artışının beklendiğini duyurdu.

Garanti Bankası, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) 2017 yılı beklentilere yönelik değerlendirmelerini açıkladı. 2017 yılında sermayeyi güçlendiren büyümenin, sağlam aktif kalitesinin, sürdürülebilir gelir yaratımının ve artan verimliliğin öne çıkan stratejik hususlar olduğu belirtilen açıklamada, toplam kredi büyümesinin yaklaşık yüzde 11 ve aktif büyüklüğünün yüzde 10 civarında olmasının beklendiği ifade edildi.

TL kredilerde yüzde 15 seviyesinde büyüme gerçekleşeceği öngörülen açıklamada, konut kredilerinde yüzde 12, taşıt kredilerinde yüzde 11 ve ihtiyaç kredilerinde yüzde 15 civarında artış olabileceği kaydedildi.

Yıllık mevduat artışının yaklaşık yüzde 10 düzeyinde olacağının beklendiği belirtilen açıklamada, takipteki krediler oranının bu yıl yaklaşık yüzde 3 olacağı ifade edildi.

Açıklamada, 2017'de net ücret ve komisyonların yıllık büyümesinin yüzde 10, operasyonel giderlerin yüzde 6 seviyesinde olmasının tahmin edildiği bildirildi.

Bu yıl ortalama öz kaynak karlılığının yüzde 15,5-16 düzeyinde gerçekleşmesinin beklendiğine vurgu yapılan açıklamada, ortalama aktif karlılığının ise yaklaşık yüzde 2 olmasının beklendiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Garanti Bankası Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title