Haberler

Gap Gümrük Bölge Müdürü Erol'dan Atso'ya Ziyaret

Gaziantep GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'yu ziyaret etti.

Adıyaman'a Gümrük Müdürlüğü'nün kurulması kararının Resmi Gazetede yayımlanmasından sonra kente gelerek altyapı çalışmalarına başlayan Gaziantep GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'yu ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu. Ziyarette ATSO Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket ve bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Bölge Müdürlüğü olarak Adıyaman'a her türlü desteği vereceklerinin altını çizen Gaziantep GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, "Gümrük Müdürlüğü'nün kurulması Resmi Gazetede yayımlandı. Biz de vakit kaybetmeden sizleri ziyaret ettik. Biz bir bütünün parçalarıyız. Gümrük teşkilatının gittiği yerde iş vardır, AŞ vardır, hareket vardır. Biz burada sizlerin de desteğiyle Gümrük Müdürlüğünü bir an önce hizmete sokmak istiyoruz. Sizin desteğiniz ne kadar etkili olursa biz o kadar kısa sürede aktif hale geleceğiz. Biz Bölge Müdürlüğü olarak her türlü desteği size vereceğiz. Bundan hiçbir şekilde endişeniz olmasın. Önemli olan taşrada işi yerinde bitirebilmektir. Burada olan hizmetler Gaziantep'e ve Adana'ya geliyordu. Bundan sonra bütün gümrük iş ve işlemlerini burada yapacağız. Ben teşkilatıma gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Gümrük Müdürlüğü'nün Adıyaman'ın ekonomik, ticari ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağı belirterek, "Hayalimizde olan bizimde yıllardır kentimize kurulmasını istediğimiz Gümrük Müdürlüğü'nü Adıyaman'a kazandırdık. Gümrük Müdürlüğü'nün Adıyaman için elzem olduğunu özellikle sanayici, tüccar, tacir için çok önemli olduğunu her fırsatta dile getirdik. Kent için önemli olan bir projeydi. Önceki gün itibariyle Resmi Gazetede de yayınlandı. Gümrük Müdürlüğü Adıyaman'ın ekonomik, ticari ve kültürel gelişimine katkı sağlayacaktır. Ziyaretleri nedeniyle kendisine teşekkür ediyor, kurulum çalışmalarında yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uslu Gazeteler Gaziantep Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title