Haberler

Gani Müjde, İmzaladığı Kitabına Okurunun Karikatürünü de Çizdi

BODRUM'da yaşayan mizah yazarı ve yönetmen Gani Müjde, 'Nbr Cnm' isimli kitabını D&R Mağazası'nda okurları için imzaladı.

BODRUM'da yaşayan mizah yazarı ve yönetmen Gani Müjde, 'Nbr Cnm' isimli kitabını D&R Mağazası'nda okurları için imzaladı. Yaptığı esprilerin yanı sıra imzaladığı kitaplarına bir de okurunun karikatürlerini çizen Müjde, hayranlarını kahkahaya boğdu.

Mizah yazarı ve yönetmen Gani Müjde, tiyatro sanatçısı olan eşi Belma Canciğer ile Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki D&R Mağazası'nda geçen mart ayında çıkardığı 'Nbr Cnm' isimli kitabını imzaladı. 12'nci kitabını güncel espiriler, toplumda yaşanan komik ve trajik komik olayları çizdiği karikatürlerle okurlarına sunan Gani Müjde, kitaplarını imzaladığı okurmarına bir de karikatürlerini çizip espiri ve şakalar yapınca kahkaha sesleri yükseldi. Müjde, 'Sensin Entelektüel', 'Erkekleri Evliliğe Götüren Nedenler', 'Türk'üm Doğruyum Telekom'um', 'Laptop Erkekliği Tehdit Ediyor', 'Biz Emniyetten Arıyoruz', 'Denizlerde Çoğalalım Ama Nasıl', 'Radar Oldum Radar', 'Memleketimden Hadi Canım Sende Manzaraları', 'Vajina Diyalogları', 'Eleştiriden Yırtma Örnekleri', 'Vışkı Di Gama'nın İzinde', 'Hiç Satılmayan Ürünler Kataloğu', 'Yaşasın 13 Şubat Saplar Günü' ve 'Daha Enteresan Bir Ülke Bulursanız Oraya Gidin' başlıkları arasında toplumsal olayları esprili bir şekilde ele alarak yazdığı kitabı için Müjde, "Bu ülkede umudum her zaman paramdan çok oldu. Tozkoparan sokaklarının küfür dili ve edebiyatı yüksekokulundan mezun olmama rağmen, kalemin ısırılan değil yazan ucu olmak için hiç efendiliğimi bozmadım. Berber çırağı, çocuk şarkıcı, su satıcısı, müzisyen, tabelacı, karikatürist, mizah yazarı, kaptan, uçak pilotu, senarist ve yönetmen oldum. Oğuz Aral, Lütfi Akad, Metin Erksan, Tekin Aral, Aziz Nesin, Perran Kutman, Altan Erbulak, Ertem Eğilmez, İsmet Çelik, Avni Yaylalı, Halit Refiğ gibi önemli hocalarım oldu. Ama ben sadece eşimin kocası olabildim, bu bana yetti" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Belma Canciğer Ortakent Yahşi Gani Müjde Oğuz Aral Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title