Haberler

Gangster' ve 'Hacı Murat', Düğün Arabası Oldu

Halk arasında ‘gangster’ olarak adlandırılan 1964 model Chevrolet Impala ile ‘Hacı Murat’ veya ‘Hacı Muro’ diye adlandıran Tofaş’ın efsane otomobili Murat 124, gelin arabası oldu.

Halk arasında 'gangster' olarak adlandırılan 1964 model Chevrolet Impala ile 'Hacı Murat' veya 'Hacı Muro' diye adlandıran Tofaş'ın efsane otomobili Murat 124, gelin arabası oldu.

İlk olarak 1971 yılında üretilen ve 1977 yılında son üretimi gerçekleştirilen, günümüzde antika tutkunları tarafından modifiye araç olarak kullanılan Murat 124, Ordu'da düğünlerde hizmet veriyor. Ordu'da hayatlarını birleştiren Mehmet Müezzinoğlu ve Ayşe Karadavut (Müezzinoğlu) çifti düğün arabası olarak 40 yıllık Murat 124 marka otomobili tercih etti. Ayışığı Düğün Salonu'nda nikah törenine 'Hacı Murat' ile gelen çift, nostalji yaşamak istediklerini ve düğün arabası olarak Murat 124'ü tercih ettiklerini belirttiler.

Düğün salonu önünde bulunan diğer antika otomobil 1964 model Chevrolet İmpala ise gelin ve damat bekliyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Chevrolet Tofaş Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title