Haberler

Gamep 1'nci Yılını Kutladı

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) 1'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde üyeleriyle bir araya geldi.

GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Dülükbaba'da düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Reyhanlı'da yaşanan olaylar nedeniyle etkinlik içerisinde yer alan konser programlarını iptal ettiklerini belirtti.

Derneklerinin 215 üyeye ulaştıklarını ifade eden Özkoyuncu, "Hedeflerimiz büyük ve bu hedefler doğrultusunda üyelerimizle yan yana, kol kola özlemi duyulan bir çok projeyi gerçekleştireceğiz. İkinci yılımızda da sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz aralıksız sürecek ama öncelikle basın mensuplarımız için özel bir lokal açmayı planlıyoruz" dedi.

Kutlamaya, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak, Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ve sanatçı Bülent Serttaş ile çok sayıda GAMEP üyesi katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Reyhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title