Haberler

Gamek El Sanatları Ürünleri Büyük İlgi Görüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), El Beceri Kursiyerleri tarafından yapılan ürünleri sergiledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), El Beceri Kursiyerleri tarafından yapılan ürünleri sergiledi.

GAMEK Kurbanbaba El Beceri Kursu'nda düzenlenen serginin açılışını Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol yaptı. Sergiyi kursiyerler ve ailelerinin yanı sıra pek çok kişi ziyaret etti. GAMEK Kurbanbaba kursiyerleri tarafından hazırlanan ev mefruşatı, makine, el ve kurdela nakışı gibi ürünlerden oluşan sergi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, el sanatları sergisinin kursiyerlerin gösterdiği gelişimin kanıtı olduğunun vurgulayarak, "Bizler bu kurslarla öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunurken asıl katkıyı onlar kendi kendilerine yapmaktadır. Kurslarımıza katılarak sosyal hayatlarına, ilerideki yaşamlarına katkı sağlıyorlar. Ayrıca birbirinden güzel el işleriyle burada öğretilenlerin boşa olmadığını da bu sergilerle kanıtlamış oluyorlar. Başarılarından dolayı hepsini kutluyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title