Haberler

Game Of Thrones'ta Oynayacak Tamer Hassan İstanbul'a Geldi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones'un 6'ncı sezonunda yer alacak olan 47 yaşındaki dünyaca ünlü Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan bugün Londra'dan İstanbul'a geldi.

Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones'un 6'ncı sezonunda yer alacak olan 47 yaşındaki dünyaca ünlü Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan bugün Londra'dan İstanbul'a geldi.

Hassan, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin diziyle ilişkin sorularına yanıt vermekten kaçındı. Hassan ziyaretine ilişkin bir soru üzerine, " Vatana geldiğim için memnun oldum. Türkiye'ye geldim, herkese selamlar. Bir programımız var. Şimdi söylemeyeyim. " dedi. Game Of Thrones'taki rolüne ilişkin bir soru üzerine de Hassan, "Bunu da bekleyeceksiniz " diyerek havalimanından ayrıldı. Hassan'ın İstanbul'da 4 günlük tatil yapacağı öğrenildi. Game of Thrones, kadrosuna Sibel Kekilli'den sonra Tamer Hassan'ı da katarak, ikinci kez Türk asılı bir oyuncuya dizide yer verdi.

TAMER HASSAN KİMDİR?

Kıbrıs asıllı Türk oyuncu olan Tamer Hassan 18 Mart 1968 yılında Londra doğdu. Şimdiye kadar kırkı aşkın dizi ve filmde yer alan oyuncu en önemli tv dizilerinden olan 'NCIS' dizisine konuk olmuş ve buradan da kariyerine Hollywood'da devam etti. . Önümüzde ki günlerde Türkiye'de de vizyona girecek olan The Double isimli sinema filminde rol alan oyuncu bu filmde Richard Gere ve Martin Sheen ile birlikte rol aldı.

Rol aldığı dizilerde Daniel Craig, 50 Cent, Orlando Bloom, Naomi Watts, Sheen Val Kilmer, Morgan Freeman gibi ünlü oyuncularla birlikte yer alan Hassan, kırktan fazla dizide yer aldı.Hassan, Antonio Banderas'a olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Hassan, Layer Cake,Batman Begins, The Football Factory, City Rats, The Business, Korku Kapanı 3 gibi filmlerde rol aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Game of Thrones Türkiye Londra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title