Haberler

Game Of Thrones Sona Yaklaşıyor

Büyük bir beğeni ile izlenen krallıkların birbirleriyle olan muhteşem savaşını anlatan Game of Thrones artık sona doğru yaklaşıyor.

Büyük bir beğeni ile izlenen krallıkların birbirleriyle olan muhteşem savaşını anlatan Game of Thrones artık sona doğru yaklaşıyor. Dizinin bir sonraki dönemde çıkarılacak olan yedinci sezon ile final yapması bekleniyor.

Son dönemlerde büyük ilgi uyandıran sayılı yabancı diziler arasında yer alan ve muhtemelen Türkiye'de en çok seyirciye sahip olan yabancı dizi altıncı sezon içerisinde hiç beklenmeyen gelişmelerle izleyici sürekli şaşırtmayı sürdürdü.

Dizinin takipçilerinin tam anlamıyla tatmin olduğu ve büyük bir keyif alarak izlediği altıncı sezonun geride kalması ile birlikte yavaş yavaş dizide sona gelindiğinin de farkına varılıyor.

Bu konuya ilişkin dizinin yapımcımları olan David Benioff ve D. B. Weiss bir açıklamada bulunmuş ve en iyi ihtimalle dizinin finali için 15 bölüm kaldığını söylemişti. Geçtiğimiz zaman diliminde yapılan bu açıklamayı doğrulayan açıklama da dün geldi. Dizinin yayıncı kanalı HBO'nun resmi olarak doğruladığı habere göre Game of Thrones 7. sezonu hem daha geç yayınlanacak hem de daha az bölümle karşımıza çıkacak.

Normal koşullarda Nisan, Mayıs aylarında yayına başlayan dizinin yedinci szeon ve beklenen son sezonu ile birlikte Haziran, Temmuz ayında çıkması bekleniyor. Normalde her sezonu 10 bölümden oluşan dizinin son sezonda 7 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

Dizi içerisinde oldukça sık duyduğumuz cümle olan "Winter is coming!" yani "Kış yaklaşıyor!", dizinin yapımcısı tarafından yapılan açıklamada "Now that winter has arrived." yani "Kış çoktan geldi." sözünü kullandı. Bakalım yayınlanacak son sezon ile izleyicileri tatmin edici bir şekilde bırabilecek mi?

Berkay Eke /

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Game of Thrones Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title