Haberler

Game Of Thrones Geç Başlayacak

Güncelleme:

Game Of Thrones dizisi yaratıcıları bu sene çekimlere geç başlayacaklarını söyleyerek "Dizide kış geldi. Güneşli hava işimize yaramıyor. O sebeple çekim tarihlerini biraz erteledik" dedi.

HBO'nun sevilen dizisi Game of Thrones yedinci sezon çekimlerine normalden geç başlayacak. Bu sebeple yeni bölümler de alışılandan daha geç ekrana gelecek.

"DİZİDE KIŞ GELDİ"

Hayranları üzen bu açıklamayı Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss yaptı. İkili UFC Unfiltered podcastine katıldı. Weiss burada "Bu sene çekimlere biraz daha geç başlıyoruz çünkü dizide artık kış geldi. Bu yüzden güneşli hava pek işimize yaramıyor. O sebeple çekim tarihlerini biraz erteledik. Böylece en güneşli yerlerde bile biraz daha gri bir havada çekim yapabileceğiz" dedi.

13 BÖLÜM YAYINLANACAK

Game of Thrones normalde nisan ayında izleyici karşısına çıkıyor. Bu gecikme ile birlikte bu tarihte kayma yaşanacak. Dizi 13 bölümün ardından izleyicilere veda edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Game of Thrones David Benioff Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title