Haberler

EURO 2016'da Galler, Belçika'yı 3-1 Yenerek Yarı Finale Yükseldi

Güncelleme:

EURO 2016 çeyrek final maçında Galler, Belçika'yı 3-1 yendi. Ada ekibi bu sonuçla tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) maçında Galler, Belçika ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Galler 3-1 kazanarak yarı finalde Portekiz'in rakibi oldu.

GOLLER

Galler'in gollerini mücadelenin 30. dakikasında Ashley Williams, 55. dakikasında Hal Robson-Kanu ve 85. dakikasında Sam Vokes atarken, Belçika'nın tek golünü karşılaşmanın 13. dakikasında Nainggolan kaydetti.

GALLER TARİH YAZDI

Bu sonucun ardından Galler tarihi bir başarıya imza atarak yarı finalde Portekiz'in rakibi oldu. Britanya ekibi, tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Belçika Galler Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

malatyali:

Terörist sevici ülke elenmismi vah vah cook üzüldüm. . Galleri tebrik ediyorum 1:0 dan 3:1 yaptilar helal olsun birilerinede küpe olsun takim oyunu nasil oynaniyormus görmüslerdir herhalde. .

19
0
yanıtYanıtla
Mesele Sadece Taktik:

Ne oldu la bizim milli takım? Hırvatlar, İspanyollar bizden güçlü diye ağlayıp zırlıyordunuz, bakın favori takımların hepsi daha zayıf takımlara yenildi. Demek ki pirim için değil, vatan için doğru taktikle oynayınca yenilmeyen takım yok

12
0
yanıtYanıtla
mahodayı:

En gıcık olduğum 3 takımdan 2si olan hırvatistan ile belçika elendi darısı almanyanın başına

11
0
yanıtYanıtla
Burhan:

IMPARATORLAR IMPAROTORU VE ASLANLARI INSALLAH BU MACTAN SONRA ALDIKLARI PARALARI HAKETMEDIKLERINI ANLARLAR, PARALARI IADE EDERLER, MILLI TAKIMDAN ISTIFA EDERLERVE CALISTIKLARI KLÜPLEREDE ASTRONOMIK RAKAMLAR ISTERLERKEN SANIRIM YÜZLERI KIZARIR. GÖRECEGIZ

8
0
yanıtYanıtla
mahodayı:

Finali italya portekiz oynayacak maho dayınıza inanın naber içimizdeki belçikalılar:))

3
1
yanıtYanıtla
ORHAN:

ORTADA BUYUK PARALAR DONUYOR BUYUK TAKIMLAR A YOL GORUNUYORGORECEKSINIZ

1
0
yanıtYanıtla
.:

Maç belçikanındı haksız galler aldı

0
0
yanıtYanıtla
BENCE:

google de doğaldekor diye aratın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title