Haberler

Galip Öztürk: 15 Temmuz Oldu, Örgütün Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı

METRO Şirketler Grubu sahibi Galip Öztürk, FETÖ'cü hakim ve savcılar tarafından kendisine kumpas kurulduğunu belirterek, "Allah'a hamd ediyorum ki 15 Temmuz oldu ve hain örgütün gerçek yüzü ortaya çıktı.

METRO Şirketler Grubu sahibi Galip Öztürk, FETÖ'cü hakim ve savcılar tarafından kendisine kumpas kurulduğunu belirterek, "Allah'a hamd ediyorum ki 15 Temmuz oldu ve hain örgütün gerçek yüzü ortaya çıktı. Türkiye prangalarından kurtuldu. Yeni bir dönemin adım atma fırsatı oldu" dedi

İstanbul'dan Niğde'ye gelerek burada demokrasi şehidi Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret ettikten sonra Kayseri'de konaklayan ve burada şirketiyle ilgili düzenlenen toplantıya katılan Metro Şirketler Grubu sahibi Galip Öztürk, FETÖ örgütünün kendisine kurduğunu belirttiği kumpası anlattı. Öztürk, TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu tarafından kendisine davet gelmesi halinde bildiklerini paylaşacağını söyledi. Öztürk, "FETÖ olayı benim 2007 yılında yaşamaya başladığım bir süreç. Tabi bu süreç içerisinde 25 Şubat'ta düzmece delillerle operasyon yapıldı. Muammer Akkaş'ın iddianamesiyle 14 ay cezaevinde yattıktan sonra dışarı çıktım. Bunların bu kadar güçlü olduğunu o zaman hiçbirimiz bilmiyorduk. Sonuçta bir gücün ne yapabileceğini 15 Temmuz'a kadar tam olarak görememiştik. Cezaevinden çıktığım dönemde davalarım vardı ve bunlar bana kumpas kurdular. Şirketimize zarar verip ceza yazdılar. Ben bunların verebilecekleri zararları o dönem görebildim. Ancak, bana verilen cezaları mahkemede hemen onayarak yaklaşık 2 yıl Gürcistan'da yaşamama neden oldular. O süreçte Gürcistan'da da Türkiye'yi temsil etmeye çalıştım. Orada Türkiye'nin kredisinin artması yönünde çalışmalar yaptım. Türk milli eğitimine 24 derslikli bir kolej yaptım. Şu anda 170 çocuğumuz orada okuyor" ifadesini kullandı.

15 TEMMUZ OLMASIYDI HAİN ÖRGÜTÜN YÜZÜ ORTAYA ÇIKMAZDI

15 Temmuz darbe girişimine değinen Öztürk, "15 Temmuz olmasaydı ne olurdu? Ben Allah'a hamd ediyorum ki 15 Temmuz oldu ve hain örgütün gerçek yüzü ortaya çıktı. Türkiye prangalarından kurtuldu. Yeni bir dönemin adım atma fırsatı oldu. Bundan sonra artık biz mahkeme kararıyla haklılığımız ortaya çıktı. Fethullahçı terör örgütünün kumpası nedeniyle bu cezaları aldığım ortaya çıktı ve ülkeme geri geldim. O nedenle kahramanımız Niğdeli Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettim. Ömer Halisdemir benim özgürlüğüme sembol olmuş bir kardeşimizdir. Kendisine bir vefa ziyareti yaptım" diye konuştu.

FETÖ'NÜN DAHA ÖNCE YANINDA BULUNANLAR ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR YAPIYOR

FETÖ ile ilgili televizyon ekranlarına çıkanların hiçbir şey anlatmadığını belirten Öztürk,  Fethullah Gülen'le ilgili televizyon kanallarına çıkıp geçmişte yanından ayrılmış ya da "Ben itirafçıyım" deyip çok çelişkili konuşup hiçbir şey söylemediklerine değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

" Benim Fethullah Gülen cemaati ile ilgili hiçbir bağlantım olmadığı ve onların ülkemiz için tehlikeli boyutlarını görebildiğim için gerçekten konuşabiliyorum. Bu örgütle ilgili o kadar çok şey konuşuyorlar ki ama hiçbir şey söylemiyorlar. Sadece konuşuyorlar. Örnek olarak söyleyecek olursak Hüseyin Gülerce, 2012 yılının Ocak ayında ben yanına gidip kendisiyle görüştüğümde bana (Seninle uğraşan bizim polisler değilmiş) dedi. Bugün bakıyorum çok fazlasını söylemiyor. O kadar çok milletin yanında, hükümetin yanında ve milli iradenin yanında gözüküyormuş gibi görünüyor ama ben kendisinin daha fazla devlete yardımcı olması gereken kişilerin başında olduğunu düşünüyorum. Burada sizin aracılığınızla çağrı yapmış olayım. Tabii ki bu örgüt boş durmayacak. Bu kendi başına bir örgüt değil. Bu örgütün bir üst aklı var. Yani IŞİD, PKK ve paralel yapı birbirinden farklı örgüt değiller. Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar bizim özgür irademizle hareket etmemizi engelleyen yapılar tabii ki denemelerine devam edecekler. Türkiye'de artık silahlı bir denemenin mümkün olmadığını düşünüyorum. Bize şu anda turizm, ekonomi ve kredi derecelendirme kuruluşlarının puan düşürmesi gibi hamleler yapacaklar. Biz millet olarak bağımsız bir Cumhuriyet kurduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

KUMPASLAR 'METRO' DOSYASIYLA MİLLETİN ÖNÜNE GELECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbeleri Araştırma Komisyonu'nun kendisini davet edip etmediği ile ilgili soruyu yanıtlayan Öztürk, "Bana böyle bir duyum geldi. Beni çağırmayı düşünüyorlarmış. Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbeleri Araştırma Komisyonu demek milletin iradesi demektir. O açıdan çağrılırsak bildğimiz her şeyi devletimizle paylaşırız" dedi. Galip Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fethullah Gülen'le alakalı yaşadığım tüm olumsuzlukları, onların yaptığı tüm kumpasları delilleri ile birlikte savcılık ile paylaştım. Önümüzdeki günlerde bunlar Metro kumpası olarak Türk milletinin önüne gelecek. Burada ticaretim önemli değil. Önemli olan memleketin halidir. Mesele devletse gerisi benim için teferruat. Ben, kaybettiğim maddiyatlara değil, kazandığım maneviyatlara bakıyorum. Onun için milli işadamlarımıza buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Daha çok yatırım, daha çok çalışmak ve her şeye rağmen ülkemize daha çok güvenmemiz gerekiyor."

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galip Öztürk Kayseri Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title