Haberler

Galip Derviş'te Altınlar Nerede?

Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu hafta da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümüne, İclal Aydın, Teoman Kumbaracıbaşı ve Hülya Gülşen de konuk oyuncu olarak katılıyor. “Galip Derviş”in bu bölümünün konusu ise şöyle;

Nadir Çavaş, kendi dükkanında antika bir masayı tamir ederken, orta çekmenin arkasına sıkışmış, eski bir kağıt parçası bulur. Bu kağıtta yazılanları, ortağı Selman Teker’e (Teoman Kumbaracıbaşı) okumasıyla olaylar başlar. Notta; 1800’lerdeki bir posta soygununda kaybolan, günümüz değeri 15 milyon lira eden Osmanlı altınlarının saklı olduğu bir evden bahsedilmektedir. Fakat şimdiye kadar bu altınları bu evde bulabilen olmamıştır. Bilmece: Altınlar nerede? Selman Teker’in, bu bilmecenin peşine düşmesiyle, Galip Derviş ve yardımcısı Hülya için yeni bir serüven başlar.

Bahsi geçen ev günümüzde, Macide Tümer’in (İclal Aydın) sahibi olduğu, bir ‘Evlilik Terapi Kliniği’dir. Selman Teker, kendinden 18 yaş büyük olan, Ahmet’in annesi Şefika Hanım’la (Hülya Gülşen) evlenir ve bir şekilde kendini kliniğe, yani altınların saklı olduğu eve atar. Onun peşinde olan Galip Derviş ve Hülya’nın, bu eve kimliklerini deşifre etmeden girebilmesi için tek bir yol vardır. Evli olmaları…

Yayın Tarihi : 02 Mayıs Perşembe/2013

Yayın Saati : 23.00

Kaynak: Star / Magazin

Engin Günaydın Ersin Korkut Galip Derviş Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title