Haberler

Galibiyeti Traore'ye Hediye Etmek İstiyoruz"

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Spor Toto Süper Lig'de yarın Osmanlıspor ile yapacakları maçı kazanmaları durumunda galibiyeti, evlat acısı yaşayan futbolcuları Traore'ye hediye etmek istediklerini söyledi.

Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Traore'nin Fildişi Sahili'nde 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems'in oyun oynadığı sırada evin havuzuna düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle üzgün olduklarını belirtti.

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Osmanlıspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Gül, "Eğer kazanabilirsek bu galibiyeti Traore'ye hediye etmek istiyoruz. Osmanlıspor'un iki senedir dikkatleri çektiğini biliyoruz. Bu sene Avrupa Ligi mücadelesinde de çok iyi işler yapıyorlar. Tebrik ediyorum, guruptan çıkma adına kendilerine başarılar diliyorum. Guruptan çıkacaklarına da canıgönülden inanıyorum, yolları açık olsun. Bizim gururumuz oldular." diye konuştu.

Teknik direktör Igor Tudor'un Osmanlıspor'un analizini yaptığını ve oyunculara anlattığını vurgulayan Gül, şunları kaydetti:

"Her takımın iyi yönleri olduğu gibi aksayan yönleri, zayıf yönleri de var. Bunların üzerine çalışmalarını yapıyor arkadaşlarımız. Rakibin iyi oyununa, iyi oyunla karşılık vererek futbolseverlere keyifli bir maç izletmek istiyoruz. Gönlümüz kazanmaktan, puanlar almaktan yana. En azından bir puan almaktan yana."

Kaynak: AA / Spor

Fildişi Sahili Tolga Gül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title