Haberler

    Galaxy S6 Edge'in Adı Değişti

    Galaxy S6'nın ekranı kavisli sürümünün adı, sanılanın aksine, Galaxy S6 Edge olmayabilir!

    Samsung'un bu seneki amiral gemisi olması beklenen 'nın farklı, kıvrımlı bir modelinin de ortaya çıkması bekleniyordu. İddialara göre bu modelin adı, "Galaxy S6 Edge" olacaktı. Ancak yeni dedikoduya göre 'e benzeyen bu modelin adı " Samsung Galaxy S Edge" olacak.

    Dedikodunun kaynağı, 'da ortaya çıkan,web sitesinin yayınladığı bir liste; dolayısıyla aslında karşımızda resmi bir kaynak var. En azından Vodafone Hollanda'nın telefon stoklarıyla ilgili Samsung ile iletişim kurduğunu düşünüyoruz.

    Galaxy S Edge adı, önceki söylentilerdeki "S6 Edge"e göre daha mantıklı görünüyor, çünkü 'ü temel alan Note Edge'in adında da "4"e rastlamamıştık. S Edge'in adından başka, hakkında çok fazla bilgiye sahip olduğumuz söylenemez. Cihazın özelliklerinin Galaxy S6'ya benzeyeceğini biliyoruz ancak ekranının tek kenarının mı, yoksa iki kenarının da mı kavisli olacağı konusu belirsiz.

    Samsung'un 'nın adında herhangi bir değişiklik yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Samsung Galaxy Galaxy Note Hollanda Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title