Haberler

    Galaxy Gear Video Klibe Konuk Oldu

    Samsung'un satışlarından pek memnun olmadığı akıllı saati Galaxy Gear, viral reklamlarına başladı. Ürün yerleştirme olarak bir video klipte görülen Gear...

    Burçin Aygün - - Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear ilk kez bir video klipte göründü. Açık yeşil renkteki Gear, Galaxy Note 3 ile birlikte Demi Lovato'nun Neon Lights müzik videosu ile viral reklam hayatına başlamış oldu. Pek tabii bu bir ilk değil. Beat Pill, Britney Spears'ın Work B*tch, Sony Xperia tablet Avril Lavigne ve Chad Kroeger'in Let Me Go video kliplerinde gözüktü.

    Lovato'nun klibinde gerçekleşen ürün yerleştirmede ise #NEONLIGHTS yazısı Galaxy Gear'ın tüm ekranını kaplıyor. Sanatçı daha önce benzeri hashtag'ler ile mini yarışmalar düzenlemiş ve takipçilerine eğer belli hashtag'leri lider haline getirirlerse şarkısını ilk kez kendileri ile paylaşacağını söylemişti. Bahsi geçen Samsung Galaxy Gear'lı video klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Mobil kullanıcılarımızın ise buraya tıklaması yeterli.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Galaxy Note Demi Lovato Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title