Haberler

Galatasarylılar Bahar Kahvaltısında Kaynaştı

Aydın’da Galatasaray hastası olarak bilinen Doktor Eralp Atay Başkanlığı’ndaki Galatasaraylılar Derneği’nin üyeleri geleneksel bahar kahvaltısında bir araya gelip hem kahvaltı yaptı hem de kaynaştı.

Aydın'da Galatasaray hastası olarak bilinen Doktor Eralp Atay Başkanlığı'ndaki Galatasaraylılar Derneği'nin üyeleri geleneksel bahar kahvaltısında bir araya gelip hem kahvaltı yaptı hem de kaynaştı. Galatasaraylıların eş ve çocuklarının da katıldığı kahvaltıda, sadece peynirin rengi takımın renklerinden farklı olurken, masalar bile sarı kırmızı olarak hazırlandı.

Sabah erken saatlerde başlaması gereken kahvaltılı program, dün geceki maçtan tarafların dönüşü dolayısıyla gecikmeli başladı. Aydın- Çine yolu üzerindeki Köftecidede'deki programda mekanın sahibi, kendisi de koyu bir Galatasaray taraftarı olan ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Eryalçın masaları bile sarı kırmızı örtülerle süslettirdi.

Dernek üyesi taraftarların bir çoğu kahvaltıya formaları ile katılırken, dernek üyesi olan MHP Aydın Milletvekili adayı Fevzi Köse de yoğun çalışma programına rağmen kahvaltıya ailesi ile katıldı.

Dernek Başkanı Eralp Atay, Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Eryalçın, Cengiz Arıcıoğlu, Mehmet Horzunlu, Ahmet Temur dernek üyesi taraftarlarla yakından ilgilenirken, sadece Galatasaray'ın konuşulduğu kahvaltıya eğitimci ve eski siyasetçi Engin Polat da çevresindeki Galatasaraylı çocuklarla birlikte katıldı.

"BÜYÜK BULUŞMA ŞAMPİYONLUK GECESİNDE"

17 Mayıs 2015 tarihinin 15 yıl öncesini hatırlayan Galatasaraylılar için önemli bir tarih olduğunu belirten Aydın Galatasaraylılar Derneği Başkanı Eralp Atay, büyük buluşmayı Ramazan ayı öncesi düzenleyecekleri şampiyonluk gecesinde gerekçeleştireceklerini söyledi. "Şampiyonluğa 180 dakika kaldı" diyerek konuşmasına başlayan Galatasaray hastası Dr. Eralp Atay, ""Ekonomi dergisi Forbes'in 'Dünyanın en değerli 20 futbol kulübü' listesinde yer alan Türkiye'nin takımı Galatasarayımız'dır. Bütün anketlerde en fazla taraftara sahip olan Galatasaray, dünyaca ünlü bir dergi tarafından da Türkiye'de en değerli kulüp olarak tescil edilmesi hepimizi son derece mutlu etmiştir. Spor; barış, kardeşlik, centilmenlik ve doğal olarak rekabet içerir. Buna alışıp o şekilde davranmamız gerekmektedir. 4. yıldızı takacağımıza, şampiyon olacağımıza son derece eminiz ve mutluyuz. Ramazan ayı öncesi düzenleyeceğimiz şampiyonluk gecesinde hep birlikte büyük buluşmayı gerçekleştireceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galatasaray Türkiye Aydın Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title