Haberler

Galatasaraylılardan Coşkun Sabah'a Sitem

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Çakar, geçtiğimiz akşam düzenlenen ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı şampiyonluk gecesine, sanatçı olarak tüm anlaşmaları yapmalarına rağmen katılmayan Coşkun Sabah'a tepki gösterdi.

Çanakkale'de yaşayan Galatasaraylı taraftarlar, geçtiğimiz Cumartesi gecesi, 20. Şampiyonluğu düzenlenen bir geceyle kutladı. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı yemekte sahne alacağı açıklanan Coşkun Sabah ise son anda geceye katılmaktan vaz geçti. Coşkun Sabah'la bizzat görüşüp anlaştığını, hatta kaparo bile ödediğini söyleyen Dernek Başkanı İlhan Çakar, "Beni aradı. Geleceğini söyledi. Yer ayırtmamızı istedi otelden. Afişler bastırdık. Ancak kendi ifadesine göre İzmir'de bir düğünle anlaşmış. Salı günü aradı; 'İlhan Bey size geleceğim merak etmeyin' dedi. Ama Cuma günü beni başka bir ajans sahibi arıyor. Diyor ki; 'Coşkun Sabah gelemiyor. İletmemi söyledi.' Ben 'sizi tanımıyorum. Coşkun Bey ile bizzat görüştüm. Kaparo ödedim. Bu böyle olmadı. Kendisi izah etsin' dedim. Hem menajerini aradım, hem Coşkun Sabah'ı aradım. Telefonlar kapalı tabi. Bizim, biliyorsunuz Galatasaraylılık felsefemizde sözünün eri olmak, söz verildiği zaman onu yerine getirmek bizim özümüzde var. Coşkun Sabah gibi bir sanatçıya yakışmadı. Ancak ben orda açıklama yaptım. Hiçbir kimse de bunu olumsuz olarak görmedi. Tatlıya bağlandı. Dernekler federasyonumuzla görüştük. Bundan sonra yapılan hiçbir geceye Coşkun Sabah çağırılmayacak. Bizim gözümüzde itibarını kaybetmişti. Ben başkanımızla da görüştüm. Dedi ki " İlhan bey hiç önemli değil. Biz kendi aramızda da eğleniriz" dedi. Bize ajans başka sanatçı önerdi. Kabul etmedik. Çünkü biz Coşkun Sabah gelecek dedik, gelmedi. Güvenilirliğimizi zedelerdi. En makul olanı buydu. Yapabileceğimiz bir şey yoktu. Sanat icra ediyorlar. Bu zorla olmaz. Bizi tercih etmesi gerekiyordu. Yapmadı" dedi.

Her şeye rağmen gecenin gayet başarılı sonuçlandığını da söyleyen Çakar, "Başkanımız daha sonra Tekirdağ Yelken Yarışmaları'na katıldı biliyorsunuz. Orda sitayişle bahsetmiş. Misafirperverliğimizden çok memnun kalmışlar. İnşallah bundan sonra 5. Yıldıza doğru gider ve beraber kutlarız. Biz dernek olarak çıtayı yükselttik. Galatasaraylılık felsefesini Çanakkale'de daha da oturtacağız. Bizim derneğimiz sadece yemek, içmek, gezme derneği değil. Sosyal aktive oluşturan bir dernek haline gelecek. Biliyorsunuz bayan üyelerimizi de arttırmaya yönelik çalışmalarımız var. Biliyorsunuz kadınların olduğu yerde hoşgörü vardır, sevgi vardır biz bunu arttırmak istiyoruz. O akşam da bahsettim. Galatasaray her zaman ilkleri yaptığı gibi bu konuda da ilki yapacak. Dernek olarak rekabet ortamı oluşturup kaliteyi yükseltmek istiyoruz. Amacımız Çanakkalelilere, daha iyi hizmet vermek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galatasaray Spor Kulübü Coşkun Sabah Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title