Haberler

    Galatasaraylı Amrabat: Git Derlerse Giderim

    Güncelleme:

    Galatasaraylı Amrabat, Royal White Star Bruxelles maçından sonra, "Malaga, Olympiakos ve İngiltere'den teklifler var, gitmemi isterlerse arayış içine girerim." dedi.

    Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nordin Amrabat, gol attığı Royal White Star Bruxelles takımı ile oynanan hazırlık maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

    "3 YERDEN TEKLİF VAR"


    Takımdaki geleceği hakkında konuşan Nordin Amrabat, " Malaga, Olympiakos ve İngiltere'den teklifler var. Ama ben öncelikle Galatasaray'da kalmak istiyorum. Gitmemi isterlerse de arayış içine girer giderim" dedi.

    "SNEIJDER İLE UYUMLU OYNUYORUZ"


    Başarılı futbolcu Wesley Sneijder ile uyumundan bahsederken, "Hollanda'da altyapı almamızın farkı var. Sneijder ile bu yüzden daha uyumlu olabiliyorum. Topu ayağıma aldığımda onun nereye gideceğini, ya da o topla buluşunca benim nerede olacağımı tahmin edebiliyor" ifadelerini kullandı.

    "TARAFTARIMIZIN BURAK İÇİN KÖTÜ SÖZ SÖYLEMESİNE GEREK YOK"


    Öte yandan oyundan çıktığı sırada taraftarlarla tartışan Burak Yılmaz hakkında da konuşan Nordin Amrabat, "Burak çok iyi bir insan. Golcü olarak arada gol kaçırabilirsiniz. Taraftarlarımızın bunun için kötü söz söylemesine gerek yok" yorumunda bulundu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Nordin Amrabat Malaga Star Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title