Haberler

Galatasaraylı Taraftarlar, Selçuk İnan'ı Yuhaladı

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar, son dönemdeki performansıyla eleştirilen Selçuk İnan'ı 72. dakikada oyundan çıkarken yuhaladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'i ağırlayan Galatasaray'da son dönemdeki performansıyla tartışılan isimlerin başında gelen Selçuk İnan futboluyla yine eleştiri topladı.

PRANDELLI 72'DE OYUNDAN ALDI

Sarı-kırmızılıların Anderlecht karşılaşmasında 1-0 geriye düşmesinin ardından Türk Telekom Arena tribünlerinde Selçuk İnan'a olan tepkiler üst seviyeye ulaştı. Topla buluştuğunda ıslıklanmaya başlayan Selçuk İnan, 72. dakikada Cesare Prandelli tarafından kenara alındı ve yerini Umut Bulut'a bıraktı.

OYUNDAN ÇIKARKEN YUHALANDI

Selçuk İnan oyundan çıkarken, taraftarlar ıslıklarını ve yuhalamalarını iyice arttırdı. Kaptanlık bandını Wesley Sneijder'e veren Selçuk İnan hızlı bir şekilde sahayı terk etti.





Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Selçuk İnan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

harbi cimbomlu:

selçuğun ilk 11 de olması yanlış. selçuk 1 yıldır sahada gezinmekten çok yoruldu. yedek kulübesinde oturup dinlenmesi lazım.

37
1
yanıtYanıtla
:

BURAKLA SELÇUK GİTSİN. . . RONALDOYLA MESSİYİ TRANSFER EDERSİNİZ YADA ALT YAPINIZDAKİ DÜNYA YILDIZLARINI KOYARSANAZ ARTIK 11 E

yanıt0
yanıt0
AMRABAT:

Oynamayan yedek kalsın kardeşim malagaya giden adamdan şu ileri 5 liden hangisi daha iyi allah aşkına

22
1
yanıtYanıtla
obj:

Selçuk, Veysel ve Cemali acilen gitmeli. Bu gecenin adamları Melu, Şecu ve Muslera

17
4
yanıtYanıtla
Amrabat:

bu adami stoch gibi harcadilar. Bruma''yi aldilar adam ucan ruzgardan sakatlaniyo bide yildiz olcakmis iste oda querezma gibi olur fazla birsey olmaz Bruma''dan. Veysel tamm ptt 1. lig oyuncusu Sabri''yi biraksalardi bari adam gercek Gs li yuregi ile oynuyor. Selcu desen adam 1 yildir yok onu oynatan adamda suc fatih terim''de dahil. Unal aysal futbol katili anlamadi hala Italyan hocanin Tr calisamiyacagini. Gs''ye adam gibi baskan lazim futbolu bilen

17
2
yanıtYanıtla
Baba007:

Galatasaray taraftarının suçu ne? Bir maçı da yüreğimiz ağzımızda izlemeyelim. Kahroluyorum bu duruma düştüğümüze. Yahu ızdırap gibi maç seyretmekten bıktım. Kaliteli kadroymuş peh. yemişim kalitesini. Anderleht gibi bir takıma bile 90 1 de pozisyon bulabiliyorsan ki o da karambol zaten kimse bişey anlatmasın abi. Bu takım macaristan 2. lig takımını bile 1-0 zorla yendi hazırlık maçında. Aldınızı paralara yazık. Sizin bir maçta aldığınız pirim için ben 1 yıl çalışıyorum insafsızlar. Hakkımı helal etmiyorum aldığı paranın hakkını vermeyenlere.

14
1
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

SELÇUKDAN ÖNCE YUHLANACAK ÇOK FUTBOLCU VAR BAŞTA BURAK

13
1
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

GALATASARAYI ZOR GÜNLER BEKLİYOR HEMDE ÇOK ZORR

13
1
yanıtYanıtla
avrupa fatihi:

galatasaray vizyon degişikligi yapmalı acilen yönetim teknik direktör ve futbolcuların hepsi gitmeli fatih terimi getirim yeni bir takım oluşmalı yoksa bu galatasaray bu sezon ilk 5 bile giremicek benden söylemesi. .

13
1
yanıtYanıtla
ragi1907:

rezil takım

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title