Haberler

Galatasaraylı Futbolcu Semih Kaya: İnşallah Güzel Bir Sezon Geçirir ve Yeni Hocamızla Beraber 4....

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, takım arkadaşları Emre Can Coşkun ve Emre Tosun ile birlikte düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, takım arkadaşları Emre Can Coşkun ve Emre Tosun ile birlikte düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Sarı kırmızılı takımın Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yaptığı otelde gerçekleştirilen basın toplantısında Semih Kaya, yeni teknik direktörleri Cesare Prandelli ve ekibiyle bir hafta önce tanıştıklarını vurgulayarak, "Çok sıcakkanlı olduklarını düşünüyorum. Hocamızın, genç arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve büyüklerimizle inanılmaz derecede iyi ilgilendiğini gördüm. Kaliteli biri olduğunu düşünüyorum. Bir haftadır bize yansıttığı bu. Umarım çok şey katar bize. İnşallah güzel bir sezon geçirir ve onunla beraber 4. yıldızı takarız. Takımımda başarıya aç bir arkadaş grubumuz var. Ben böyle güzel arkadaş ve kardeşlerimizle iyi bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Semih Kaya, Galatasaray ile sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattığı için mutlu olduğunu belirterek, "Yuvamda kaldığım için mutluyum. Sonuçta Galatasaray'ın yetiştirdiği çocuklarız. Kağıt üzerinde netleşmesi için böyle bir anlaşma yapıldı. Sonuçta ben Galatasaray camiasına ve kulübüne sözleşme olmasa da gönülden bağlıyım" diye konuştu.

Takım kaptanlarından Sabri Sarıoğlu'nun kampa alınmamasına takım olarak üzüldüklerini ifade eden Kaya, "Sabri Ağabey için söylenecek fazla bir şey yok. Sonuçta kendini Galatasaray Kulübü'ne adamış bir ağabeyimiz. O da bizim gibi altyapıdan çıkmış biri. Tabii ki takım olarak da üzgünüz ama futbolun içinde böyle şeyler oluyor. Eğer bir futbolcuysanız, bunlara normal bakmanız gerektiğini düşünüyorum. Yönetimimiz ve hocamız böyle bir karar almış, bizim bu konu üzerine söyleyecek fazla bir şeyimizin olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Semih Kaya, Türk sporunda yaşanan gerginlik ve Fenerbahçe ile içinde bulundukları rekabetle ilgili bir soru üzerine, "Atatürk, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' demiş. Biz öyle olmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan da ricamız o şekilde davransınlar. Derbi maçlarında ölen insanlar oldu. Çok aileler acı çekti. Çok ailenin, anne, baba ve kardeşlerin canı yandı. Biraz daha sağduyulu olalım. Maçları spormuş gibi izleyelim. Bizim temennimiz bu, inşallah bu sezon öyle olur. Her ne kadar iki takım da 4. yıldızı takmak istiyorsa da biraz daha sakin olalım. Birbirimizi kırmayalım. Benim tek ricam bu. Hak eden kimse 4. yıldızı o takar" yanıtını verdi.

Geride kalan sezonun sonunda sol gözünden ameliyat olan Semih Kaya, bu gözündeki görme yetisinin arttığını aktararak, "Ameliyat olmadan önce sol gözüm yaklaşık yüzde 50 görüyordu. O şekilde futbol oynuyordum. Sezon sonu milli takım vardı. Sağ olsun Fatih (Terim) Hocam ameliyat olmamı söyledi ve izin verdi. Başarılı bir ameliyat oldum. Şu an yaklaşık yüzde 70 görmeye ulaştım. Yüzde 20 daha artacağını düşünüyorum. Doktorlar biraz daha temkinli olmam gerektiğini söylediler. Yaklaşık 10 gün daha topa kafa vurmamam gerektiğini belirttiler. Ben de söyledikleri şeyi dikkate alıyorum. Belki ilk hazırlık maçında oynamayacağım ama ikinci maçta en iyi şekilde oynamaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Stoper mevkisinde görev yapan Semih Kaya, skora katkı anlamında eksiklikleri olduğunu düşündüğünü anlatarak, bu yönünü geliştirip, güzel bir

sezon geçirmek istediğini dile getirdi.

Semih Kaya, kamp çalışmalarının güzel ve yorucu geçtiğini de söyledi.

Genç futbolcu Emre Can Coşkun, kampa alındığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bize bu kampta yer verdikleri için ilk önce hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Böylesine kaliteli oyuncularla ve teknik heyetle çalışmanın bizim için ayrı bir şans olduğunu düşünüyorum. Hocamızın da genç oyunculara ne kadar değer verdiğini biliyorum. Kamp boyunca bu şansı en iyi şekilde değerlendirip, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Öncelikli hedefimiz, bu sezon 4. yıldızı inşallah takacak olan takımda yer almak. Sonrasında takımda daha fazla süre almak istiyorum" dedi.

Emre Can Coşkun, Semih Kaya'yı örnek aldığını ve onun yolunda ilerlemek istediğini anlattı.

Emre Tosun ise bu seviyeye gelmesinde katkıları bulunan antrenörlere teşekkür ederek, "Kamp güzel geçiyor. İnşallah daha da güzel geçer. Semih, Burak, Selçuk Ağabey, herkes çok yardımcı oluyor. Onlardan daha çok şey öğreneceğiz inşallah. Umarım bu sezon 4. yıldızı takarız" diye konuştu.

Tosun, hedefinin Galatasaray'da A takımda oynamak ve burada kalıcı olmak olduğunu ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Can Coşkun Galatasaray Emre Tosun Semih Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title