Haberler

Galatasaraylı Dzemaili, Taraftar Tepkisine Şaşırmış

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni transferi Dzemaili, Anderlecht maçında taraftarın gösterdiği tepki karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Dzemaili, Anderlecht maçında taraftarın gösterdiği tepki karşısında şaşkına döndü. Son dakikada gelen golle bir puanın kurtulmasına rağmen hiçbir sevinç yaşayamayan sarı kırmızılı futbolcular taraftardan anlayış bekliyor.

"TARAFTARIN YUHALAMASINA İNANAMADIM"

Galatasaray'a 15 gün önce transfer olan Dzemaili'nin bile isyan noktasına geldiği öğrenildi. Dzemaili'nin maç sonrası teknik direktör Prandelli'ye "15 dakikadan sonra kendi seyircimiz arkadaşlarımı yuhalamaya başladı. İnanamadım bu duruma, henüz işin başındayız. Ben de burada ikinci, kendi seyircimiz önünde ilk maçımı oynadım, bu tepki akıl almaz" yorumunu yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Baba007:

Valla biz de sizin böyle oynamanıza şaşırıyoruz siz bizim tepkimize şaşırmışsınız çok mu?

13
2
yanıtYanıtla
ben:

burak , selcuk inan gonderin gitsin

4
3
yanıtYanıtla
lutfiktomarlı:

sevgili GSli arkadaşlar tarafdar dedigin takımın kötü gününde yanında olanlardır iyi gününde sradan herkes yanındadır RTE. bile. .

4
2
yanıtYanıtla
hakkı bulut:

rte kadar taş düşsün başına şerefsizler adamın size yaptığını mesuth yılmaz yapmadı, kansızlar

yanıt0
yanıt0
HAKKI BULUT:

Daha dur bakalım bu daha iyi günlerin

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title