Haberler

    Galatasaraylı Bruma Başarılı Çalımda, Neymar'ı Bile Geçti

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, başarılı dripling konusunda Avrupa'nın 2. futbolcusu oldu, Neymar'ı bile geçti.

    Türkiye Süper Lig'i ve Avrupa'nın 5 büyük lig hesaba katıldığında Galatasaray'ın yıldızı Bruma, başarılı dripling konusunda Avrupa'nın en iyi 2. futbolcusu...

    Maç başına ortalama 5 başarılı driplingle oynayan Bruma, Avrupa'nın en çok çalım atan 2. oyuncusu olurken maç başına 4.9 çalım atan Brezilyalı yıldız Neymar'ı da arkasında bırakmış oldu.

    EN ÇOK ÇALIM ATAN ADAMA TRAORE

    Bu istatistiğin zirvesinde ise Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Adama Traore yer alıyor. Adama Traore maç başına 5.6 gibi inanılmaz bir çalım ortalaması ile oynuyor

    Barcelona altyapısından yetişen Traore, geçen sezon Aston Villa'ya 10 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Bu sene başında ise 8.250 milyon euro karşılığında Middlesbrough'a geçti.

    Traore buna karşın bu sezon oynadığı 18 maçta da gol veya asist yapamadı.

    FRANSA'DA ALLAN SAİNT-MAXİMİN

    Fransa Ligue 1'de en çok başarılı çalım atan isim 4.7 maç başı ortalama ile 19 yaşındaki Fransız oyuncu Allan Saint-Maximin olurken genç oyuncu Bastia forması giyiyor.

    İTALYA'DA FELİPE ANDERSON

    Serie A bilindiği üzere daha statik ve çalım atmanın daha zor olduğu bir lig. Bu ligde driplingçilerin ortalamasında ciddi bir düşüş var. En çok başarılı dripling yapan ise Lazio'nun Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Anderson

    ALMANYA'DA OUSMANE DEMBELE

    Bundesliga'da ise Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Ousmane Dembele 3.6 dripling ile zirvede yer alıyor.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Türkiye Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title