Haberler

Galatasaraylı Basketbolcular Tanışma Yemeğinde Buluştu

Galatasaray Cafe Crown ve Galatasaray Medical Park Bayan Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi Galatasaray Adası'nda verilen tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Galatasaray Cafe Crown ve Galatasaray Medical Park Bayan Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi Galatasaray Adası'nda verilen tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Galatasaray basketbol takımlarının çalışanları, idari - teknik kadrosu ve oyuncularının katıldıkları gecede Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yalçındağ ile Hakan Üstünberk de yer aldı.

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun Basketboldan Sorumlu Üyesi Hakan Üstünberk, gecede yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar birbirlerini tanıyor. Çok önemli oyuncularımız var. İyi takımlar kurduğumuzu düşünüyoruz. Biliyorsunuz, Bayan Basketbol Takımımız 20 Ekim'de Fenerbahçe ile Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına çıkacak. Erkek Takımımız da 29 Eylül Çarşamba günkü ULEB Eurocup karşılaşmasına hazırlanıyor. Hepimize moral olması için bu şekilde bir sezon başlangıcı yapmak istedik" dedi.

Üstünberk, Galatasaray Cafe Crown'un ULEB Eurocup'a katılmasıyla ilgili olarak da, "Hocamız, hazırlık programını sezonu 10 Ekim'de açacaklarını düşünerek yapmıştı. Eurocup, yaptığımız atılımların Avrupa'da ne denli büyük etki yarattığını göstermesi açısından önemli bir hamle oldu. Galatasaray'ın imajı, özellikle Erkek Basketbol Takımı'nın imajı, Avrupa ve Türkiye'de yükselmeye devam ediyor. Bu hakkı bize yalnızca taraftar potansiyelimizden dolayı vermediler. Organizasyonun, hedeflerin, oyuncuların ve konulan vizyonun doğruluğuna inandıkları için bizi Eurocup'a aldılar. Sürpriz olmadı. Ama programımızı buna göre hazırlamamıştık" ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarının da arkalarında olması halinde daha iddialı konuma geleceklerini söyleyen Üstünberk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tüm takım, çarşamba gününe hazırlanmaya çalışıyor. Maçımız büyük ihtimalle Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda olacak. Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz."

Tanışma yemeğinde, Başkan Adnan Polat, basketbol takımlarına başarı dileklerinde bulundu.

İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title