Haberler

Galatasaraylı Basketbolcu Micov, Barcelona'yla Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sıp forvet Vladimir Micov, İspanyol devi Barcelona ile anlaşmaya vardı.

Bu sezon Euroleague Final Four'una kalamayarak hayal kırıklığı yaratan ve bunun sonucunda kadrosunu yenileme kararı alan Barcelona, Galatasaray Liv Hospital ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sıp forvet Vladimir Micov'la anlaştı.

İMZA SEZON BİTİMİNDE

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, bu sezon Euroleague Final Four'una kalamayarak hayal kırıklığı yaratan ve bunun sonucunda kadrosunu yenileme kararı alan Barcelona, ilk etapta Micov'a göz dikti. 30 yaşında ve 2.01 metre boyundaki Sırp forvetle her konuda anlaşan Katalan ekibinin, imzayı atmak için sezon sonunu beklediği ifade edildi.

Vladimir Micov bu sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde 11.4 sayı, 3.5 ribaund; Euroleague'de ise 9.9 sayı ve 3 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Vladimir Micov Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

AHMET ERHUN:

Bu kötü sezonu hak etmeyecek performans gösterdi. Takımı son 16 ya taşıdı. Elinden geleni yaptı, oynadı ve sıkıntı yaratmadı. Yolun açık olsun Vladimir MİCOV, SENEYE Final Four görmen dileğiyle.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title