Haberler

    Galatasaray Yönetiminden Sabri'ye: Karar Prandelli'nin

    Güncelleme:

    Ünal Aysal'la Sabri arasında yapılan görüşmede beklenen af çıkmazken, Aysal'ın, "Bu karar bizim değil hocanındır. O da Mancini'nin raporunu dikkate aldı" dedi.

    Galatasaray’da kadro dışı kalan tecrübeli oyuncunun 4 gün önce Başkan Ünal Aysal ile görüştüğü öğrenildi.

    SABRİ, A2 İLE ÇALIŞIYOR

    Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray’da beklenen zirve gerçekleşti ama sonuç değişmedi. Evet sarı-kırmızılılarda Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu antrenmanlarına A2 takımıyla devam ediyor ve bir yandan da ‘af’ umudunu taşıyordu.

    4 GÜN ÖNCE GÖRÜŞTÜLER

    Cim-Bom’un kaptanı bu süre zarfında kulüpten durumunu konuşacağı bir yetkili bulamıyor, Başkan Ünal Aysal’a da bir türlü ulaşamıyordu. İşte Sabri’nin çok istediği o buluşmanın 4 gün önce gerçekleştiği belirlendi.

    AYSAL: KARAR PRANDELLI'NİN

    Başkan Ünal Aysal ile 15 yıldır Galatasaray’da bulunan Sabri Sarıoğlu arasındaki zirvede beklenen affın ise çıkmadığı belirtildi. Başkan Aysal’ın Sabri’ye kadro dışı bırakılmasıyla ilgili kararda Roberto Mancini’nin raporunun ekili olduğunu söylediği ve “O gün Mancini’nin raporuna göre hareket etmek istedi Prandelli. Bu karar bizim değil hocanındır. Ancak O da kendisinden önceki vatandaşının raporunu dikkate aldı. Üzgünüm...” ifadesini kullandığı kaydedildi.

    SABRİ'NİN UMUTLARI KIRILDI

    Sabri’ye bu görüşmede af çıkmaması tecrübeli kaptanın umutlarını ise kırdı. Ancak sarı-kırmızılı futbolcunun gitmek yerine Florya’da kalarak antrenmanlarına devam etmeyi tercih edeceği vurgulandı.

    SABRİ: ÇOK YAZIK

    Bu arada önceki gün kulübün efsane isimlerinden Turgan Ece için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen törene de katılan Sabri’nin burada bir araya geldiği yetkililere, “Ne yazık ki Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş bir futbolcu ve takımın kaptanı olarak bu muammeleyi hak etmedim. Kulüpte kimseye ulaşmak mümkün değil. Herkes topu birbirine atıyor ve işten sıyrılmaya çalışıyor. Çok yazık” ifadelerini kullandığı dile getirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Sabri Sarıoğlu Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (7)

    ragi1907:

    sagın solun ayrı oynuyorr yegenn sımdı ne yapcan bakalımm :)

    14
    8
    yanıtYanıtla
    KADIKÖYLÜ:

    Sabriyi Fenere alalım, Parasınıda Taraftar olarak bizler ödiyelim. Kadıköydeki her maçtan öncede sahaya çıkıp taraftarı coştursun !!

    16
    5
    yanıtYanıtla
    aslan:

    maçlardan sonra iki üçlü çektirip 3 tane ferrarisi olan adam sabridir.

    12
    5
    yanıtYanıtla
    FATİH:

    Sabri reis, sabreden kazanır. Bu Prandelli bu takımı çöküşe sürükler. Bu daha erken evin yolunu tutar sen rahat ol bu gs çok yan pas ve durarak oynuyor :)))))

    2
    8
    yanıtYanıtla
    Ellogo:

    yorumlara bakiyorumda herkes sabriyi masallah kurtarici yapmis, alti üstü bildigimiz sabri ya hani attigi her 3 sutundan ücüde avuta atan sabri. . . adamlar sabriden medet ummuyor ve yetersiz görüyorlar, bu bir görüs ve teknik yönetimin kararidir, bu kadar kurcalamaya ne gerek var. hic bir yabanci adam sabri ile calismak istemedi zaten, mancinide gider ayak gerekeni yapti

    6
    3
    yanıtYanıtla
    fazlı taşkan:

    fenerde olsun galatasarayda olsun beşiktaşda olsun veyahut her hangi bir klupte bu namkörlük maalesef oluyor ben sabrinin yerinde olsam başka bir klube gider kendimi ispat ederim cünkü gsy kaldıgı müddetce kendini aşagalındıgını hissedecek hic bir zaman futbolunu oynayamayacak ben olsam başka takımda kendimi ispat ederim

    6
    2
    yanıtYanıtla
    CİNCONLU:

    Reizzz ; Maç başı, Prim, İkramiye hepsi kesildi Sadece Kuru maaşa kaldın. Artık Hesabını bilmen lazım, Lamborjini ve Ferrarine Tüp taktırırsın artık.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title