Haberler

    Galatasaray Yönetimi Kruse'yi İstanbul'a Getirdi

    G.Saray'da ismi bir süredir gündemde olan Max Kruse'la ilgili sır gibi saklanan bilgilere ulaştı.

    G.Saray'da ismi bir süredir gündemde olan Max Kruse'la ilgili sır gibi saklanan bilgilere ulaştı... HabertürkSpor'un haberine göre, Bundesliga ekibi Wolfsburg'da forma giyen Alman golcünün bu ay başında İstanbul'a geldiği ortaya çıktı. Birlikte yaşadığı kız arkadaşı ve çocuğuyla geldiği İstanbul'u gezen 28 yaşındaki forvetin, G.Saray'da oynamaya sıcak baktığı, Florya'da da ev baktığı bildirildi.

    Max Kruse, yeni sezon çalışmalarına 1 Temmuz'da Florya'da start veren Cimbom'un teknik direktörü Jan Olde Riekerink'le de İsviçre kampı öncesi görüştü.

    Hollandalı hocayla oldukça olumlu geçen buluşmanın ardından ülkesine dönen yıldız oyuncunun transferinin ay sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. Wolfsburg son dönemde futbolundan çok özel hayatıyla gündeme gelen, alkol ve kumar gibi kötü alışkanlıkları olduğu bilinen Alman golcüyü kadroda düşünmüyor.

    Menajerlerin önerisiyle Kruse için devreye giren G.Saray, sadece yıllık ücretini verip Panzer'i kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. Bazı yöneticilerin çalkantılı özel hayatı nedeniyle karşı çıkmasına rağmen oyuncunun mali açıdan uygun olması, kalitesi ve Riekerink'in onay vermesi fikirlerin büyük ölçüde değişmesine yol açtı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    İstanbul Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title