Haberler

Galatasaray Yönetimi, Bülent Korkmaz'ı Takımın Başına Getirmek İstiyor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi bir teknik adamı göreve getirmek için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi, sezon sonuna kadar takımı eski efsane kaptanı Bülent Korkmaz 'a emanet edecek.

CENAZE NEDENİYLE GÖRÜŞME ERTELENDİ

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; şampiyonluk yarışından kopsa da ligin kalan 9 haftasında ve kupada Galatasaray için Avrupa hedefinin bulunmasından dolayı bir an önce geçici formülü uygulamaya sokmak isteyen yönetimin, Bülent Korkmaz isminde karar kıldığı, ancak Umut Bulut'un babasının cenazesi nedeniyle görüşmeyi ertelediği öğrenildi.

KALMASI KUPAYA BAĞLI

Hamza Hamzaoğlu ile sezona başlayan, daha sonra görece Mustafa Denizli'yi getiren ama bir süre önce tecrübeli hocanın istifasıyla teknik direktörsüz kalan Galatasaray'da, sezonun geri kalan kısmında Bülent Korkmaz'ın çalışması en uygun plan olarak belirlendi.
Galatasaray'ın Korkmaz'la başarıya endeksli bir sözleşme yapacağı belirtildi. Tecrübeli hocanın gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı ise kupa ve ligde takımın alacağı sonuçlara göre belli olacak. Bülent Hoca'nın da gelmeye sıcak baktığı vurgulandı.
Bülent Korkmaz'la sezon sonuna kadar anlaşacak olan yönetim başarı durumunda sözleşmeyi uzatacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Korkmaz Galatasaray Umut Bulut Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

vatan severMobil-ANDROID:

bülent korkmaz iyi bir seçim yilmadan savaşci bir insan bu hafta feneri yenecek tek adam bulent hoca

8
5
yanıtYanıtla
salih:

bu hafta fenerbahçeden puan alıp türkiye kupasını alırsa bülent korkmaz kalır ama bir şartla schnejder isterse

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title