Haberler

Galatasaray Yöneticisi: Diarra 30 Bin Euro'luk Ev ve 2 Araç İstedi

Güncelleme:

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, gerçekleşmeyen Lassana Diarra ve Jason Denayer transferleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"DENAYER AĞLADI"

Beyaz TV'ye konuşan Nazifoğlu, en çok istedikleri futbolcuların başında gelen Jason Denayer'i İstanbul'a getirmek için son dakikaya kadar beklediklerini, ancak Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın izin vermemesi nedeniyle transferin yapılamadığını söyledi. Levent Nazifoğlu, transferin gerçekleşmemesi üzerine Denayer'in ağladığını da belirtti.

"DIARRA ÇOK GARİP İSTEKLERDE BULUNDU"

Lassana Diarra ile yaptıkları görüşmelerin içeriğini de anlatan Nazifoğlu, Fransız futbolcunun 'çok garip' istekleri yüzünden transferden vazgeçtiklerini ifade etti. Levent Nazifoğlu, şunları söyledi:

"Diarra'nın transferi konusunda Lokomotiv Moskova ile anlaşmıştık. Diarra'nın bir ceza yeme ihtimali var. Cezayı ödemezse lisansının iptali söz konusu. Biz kendisine aylık aylık ödeme yapmak istedik. Çünkü, FIFA'dan ceza yerse kendimizi garanti altına almak istedik. Kulübümüz mağdur olmasın istedik. Bunu kabul etmediler. Bizim 'olmazsa olmaz' dediğimiz şartımız buydu. Bir de çok garip istekleri oldu. Diğer futbolculara vermediğimiz birçok şeyi ona verdiğimiz zaman alınganlık yaratacaktı. 'Ben 30 bin Euro'luk kiralık bir ev istiyorum' diyordu. 2 tane 150 bin Euro'dan aşağı olmayacak araba talep etti. Kendisini biz istemedik. Bunları pazarlık konusu bile yapmadık. Biz bunları talep ettikten sonra cevap bile vermedik."

"SELÇUK İNAN VE HAKAN BALTA MİLLİ TAKIM İÇİN ÜZÜLMEDİ"

Milli takıma çağrılmayan Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın üzülmediğini belirten Nazifoğlu, "Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın çok üzüldüklerine şahit olmadım. Biraz da dinlenecekleri için sevinmişlerdi. Belki de olaya iyi yanından bakmak istedikleri içindi. Ancak, çok yorgun olduklarını düşünüyorlardı. Zaten çok genç bir kadro kuruldu. Fatih Hoca öyle bir deneme yapmak istiyor. Saygı duymak gerekiyor." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title