Haberler

    Galatasaray, Torres ve Fabregas'ı Getirmek İçin Kolları Sıvadı

    Güncelleme:

    Gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray yönetimi, Atletico Madrid'den Fernando Torres ve Chelsea'dan Fabregas için girişimlere başladı.

    Bu sezon istenilen başarıları elde edemeyen Galatasaray, aynı hataya düşmemek için kadrosunu süper yıldızlarla süslemekte kararlı.

    ROTA TORRES VE FABREGAS

    Tribünleri tamamen doldurmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek'in ses getirecek hamlesi Fernando Torres olacak. Sarı kırmızılı yönetim, Atletico Madrid ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ispanyol golcü için harekete geçmiş ve yıllık 4 milyon Euro'luk ücret teklif etmişti. Yıldız isimden cevap bekleniyor. Yönetimin diğer bir bombası ise Teknik Direktör Igor Tudor'un ısrarla istediği Chelsea'da forma giyen ispanyol yıldız Cesc Fabregas.

    İngilizlerin yeni sezonda kadroda düşünmediği başarılı orta saha oyuncusu için Cimbom temasa geçmişti. Oyuncunun yıllık 5.3 milyon Euro'luk ücretini karşılamayı teklif eden sarı-kırmızılılar pazarlıklarını sürdürüyor. İngilizlerin olumlu cevap verme ihtimalinin yüksek olduğu gelen haberler arasında. Sonra Fabregas ile masaya oturulacak.

    (Sözcü)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Atletico Madrid Galatasaray Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title