Haberler

Galatasaray Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Serhan Türk, İstanbul-DHA Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idman ile sürdürdü.

Serhan Türk, İstanbul-DHA

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idman ile sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra topla çalışmalarını sürdüren oyuncular, antrenmanı dar alanda yaptıkları maçla sona erdirdi.

Prandelli'nin kamp kadrosuna almadığı Kaan Baysal bugün takımla birlikte çalıştı. Çift kale maçın ilk yarısında bulunup, ikinci yarı teknik direktörün isteğiyle takımdan ayrılda.Baysal, üzgün bir şekilde saha kenarına gelerek maçın bitmesini bekledi.

İzinli olan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Felipe Melo, Olcan Adın, Aydın Yılmaz, Hakan Balta katılmazken, Chedjou ve Muslera'nın ise kampın sonuna geleceği belirtildi.

Öte yandan Hollanda ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Sneijder'in antrenmana en son katılacağı bildirildi.

GALATASARAY'IN İLK HAZIRLIK MAÇI İPTAL EDİLDİ

Galatasaray'ın kampa geç başlaması nedeniyle 15 Temmuz Salı günü Linzer Stadı'nda Avusturya 1. Lig takımlarından Lask Linz ile oynayacağı hazırlık karşılaşması iptal edildi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title