Haberler

Galatasaray, Yeni Salonuna Kavuştu

Galatasaray Kulübü'nün voleybol takımlarına hizmet edecek olan Daikin Park hizmete açıldı.

Galatasaray Kulübü yenilenen yeni yuvasına kavuştu. Galatasaray Kulübü'nün bünyesine katılan Taç spor Kulübü'nün Ataşehir'de bulunan tesislerinde yer alan Daikin Park, sarı-kırmızılı kulübün voleybol şubesine hizmet etmek amacıyla gerçekleştirilen törenle açıldı. Galatasaray HDI Sigorta ve Galatasaray Daikin takımlarına ev sahipliği yapacak olan salon tamamıyla yenilenirken, eklenen tribünlerle de toplam seyirci kapasitesi bin 200'e yükseltildi. Salon, sarı-kırmızı kulübün voleybol şubesinin antrenman, kamp ve resmi müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

MUTLUGİL: "ARTIK YÖNETİMLERDE DAHA PROFESYONEL BİR ANLAYIŞ VAR"

Açılışta açıklamalarda bulunan Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, ülkede birçok tesis yapıldığını ve Galatasaray ile Taç spor arasındaki birleşmenin önemli olduğuna dikkat çekti. Mutlugil, "Tebrik diyorum. Bundan sonra hem Türk sporu hem de Türk voleybolu adına bu tesisin daha efektif kullanımı söz konusu olacak. Artık yönetimlerde daha profesyonel yönetim anlayışı var. Avrupa kupaları tecrübeleri neticesinde. Ben bu katkılardan dolayı sayın başkana ve Galatasaray Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum" dedi.

ÖZBEK: "BURADAKİ AMACIM ÇOK YÜKSEK"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise açılışta yaptığı açıklamada, tesiste emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Taç spor çok eski bir spor kulübü. Tenis kulübü olarak biliyor. 25-30 sene evvel yerleri Bostancı'da iken tenis oynadım. Nasıl bir kulüp olduğunu ve spora nasıl bir eğilimi olduğunu oradan biliyorum. Galatasaray ile birleşmesi hem Taçspor'un bugüne kadar getirdiği sporun etik değerleri ve Galatasaray'ın dünyaca bilinirliliği, spora verdiği katkıların birleşmesi sonucunda ortaya çok güzel bir meyve çıktı. Bu da Galatasaray Taçspor Tesisleri. Buradaki amacım çok yüksek çünkü burası spor okullarına voleybol A takımımıza hizmet edecek bir kulüp. Burası binden fazla üyesi olan bir spor kulübü olduğu için burada Türkiye Voleybol Ligi'nde mücadele eden Galatasaray takımını seyretme imkanı bulacak buraya gelen çocuklar. Buradaki mevcut spor okulları, buraya gelen aileler çocukları ile beraber geliyor. Buradaki voleybol maçları ve antrenmanları, oyuncuların ortada dolaşmaları özendirici olacaktır. Ben tekrar buraya emek vermiş, destek vermiş herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ataşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title