Haberler

Galatasaray, Yeni Hocanın Kim Olacağını Belirleyecek

Güncelleme:

Galatasaray Yönetim Kurulu, yeni hocanın kim olacağıyla ilgili oylama yapacak. Adaylar arasında Fatih Terim, Sampaoli, Michel, Roberto Martinez, Abdullah Avcı ve Hagi var.

Galatasaray'da yönetim kurulu yeni teknik direktörün belirlenmesi için toplanıyor... bir numaralı aday Başkan Dursun Özbek'e "evet" demese de "hayır" da demeyen Fatih Terim. Tüm yönetim kurulu üyelerinin takımın başında görmek istediği Terim için, "bekleyelim mi?" şeklinde bir oylama yapılacak. Daha sonra diğer teknik direktör adayları masaya yatırılacak.

TERİM GELENE KADAR RIEKERINK KALABİLİR

Türkiye Kupası'nın kazanılması ve takımı tanıma lüksüyle Jan Olde Riekerink, Terim görevi üstlenene kadar takımın başında kalabilir. Terim görevi kabul etmezse devam da edebilir. İkinci oylama Riekerink için yapılacak.

Teknik direktörlük konusunda diğer adaylar ise Sampaoli, Michel, Roberto Martinez, Abdullah Avcı ve Gica Hagi... Bu isimler için de Cenk Ergün ve Mehmet Özbek'in yaptığı görüşmeler ve hazırladığı raporlar belirleyici olacak.

TERİM'E HAYIR DİYEN YOK AMA...

Fatih Terim için yönetimden herhangi bir üyenin "hayır" oyu vermesi beklenmiyor. Fakat Terim'in "evet" deme ihtimali olmadığını düşünen üyeler var. Onların tezi, "Lucescu'yu beklerken çok zaman kaybettik. Mihajlovic gibi bir ismi elden kaçırdık. Terim'i beklerken diğer isimlerden de olmayalım!"

Başkanın da Terim konusundaki en büyük çekincesi bu. Çünkü milli takım Euro 2016'da beklentilerin üzerinde bir başarı yakalarsa TFF'nin tecrübeli teknik adamı bırakmaya yanaşmayacağına inanıyor. Başkan'ın Terim konusundaki bir başka çekincesi ise üstlendiği Türkiye Futbol Direktörlüğü. Ansiklopedi şeklinde bir kitapçık hazırlatan ve çok detaylı şekilde 10 yıllık bir proje hazırlayan Terim'in bu projeden vazgeçmeyeceği...

Özbek'in tek umudu ise Terim'in Galatasaraylılığı ve her hafta kulübede olarak o heyecanı yaşama hevesi.

RIEKERINK'İ ÖNE ÇIKARAN MADDELER

Başkan Dursun Özbek'in liderliğinde yapılacak yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktör için izlenecek strateji masaya yatırılacak. Yönetim içinde Riekerink'le yola devam etme eğiliminde olan isimlerin fazlalığı ise dikkat çekiyor. Hollandalının takımda yarattığı hava, oyuncularla arasındaki olumlu iletişim, geçirdiği süre içerisinde Türkiye'yi ve kadroyu tanıması bu görüşün ortaya çıkmasına neden olmuş durumda. Taraftarın da Riekerink'e ısınması bir başka avantaj olarak görülüyor.

YÖNETİM KURULU'NDA OYLANACAK İSİMLER NETLEŞTİ

Galatasaray'da yönetim kurulunun yapacağı oylamada Terim ve Riekerink dışında Sampaoli, Michel, Roberto Martinez, Abdullah Avcı ve Gica Hagi gibi isimlerin de bulunduğu bir liste oylanacak. Bu isimler arasında adı diğerlerine göre öne çıkan iki isim var Jorge Sampaoli ve Abdullah Avcı. Michel, Martinez ve özellikle Hagi'ye oy çıkması beklenmiyor. Ama yine de sürpriz bir ismin münazara yoluyla aradan sıyrılmasına da kimsenin şaşırmaması gerektiği kulislerde konuşuluyor.

Kaynak: Fotospor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

evren:

DERVAL SAGOLSUN BUNUDA BIZIM BASIMIZA MUSALLAT ETTI GITTI BIZDE BU ADAMIN PESINE TAKILMIS GIDIYORUZ . . HEM DEVLET HANTAL HEM KULUPLER HANTAL VEYA BILEREK APTALLAR GETIRILIYOR . . BIRTEK AZIZ YILDIRIM ZEKI BIRII AMA ADAM NE YAPSIN HER YERDE MUCADELE EDEMIYOR.

1
0
yanıtYanıtla
Halkcik:

Terim harici gerisi fos. Terim olmazsa Riekerink le yola devam edilmeli. Maceraya gerek yok.

0
0
yanıtYanıtla
Balbal:

Şu TFF bir an önce yapılan harcamalardan yöneticileri sorumlu tutan kanunu çıkarsınlarda La Fontenden masallar bitmezde azalsa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title