Haberler

Galatasaray, West Ham'ın Teklifini Reddetti

Güncelleme:

Galatasaray, West Ham United'ın Burak Yılmaz'ı 1 milyon Euro'ya sezon sonuna kadar kiralama talebine 'hayır' dedi.

Galatasaray ile West Ham United arasındaki görüşmeler resmen başladı. Burak Yılmaz'a talip olan İngiliz kulübü, ilk resmi girişimini dün yaptı. Burak Yılmaz'ı sezon sonuna kadar 1 milyon Euro verip kiralamak isteyen İngiliz ekibinin teklifine şaşıran Galatasaraylı yöneticiler, bu teklifi reddetti.

SEZON SONUNA KADAR KİRALAMA TALEBİ!

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Cuma günü menajerler aracılığı ile 1 milyon Euro'su bonus olmak üzere toplam 70 milyon Euro'luk teklif yapan West Ham United yöneticileri, dün bambaşka bir formülle sarı kırmızılıların karşısına çıktı.İngiliz ekibinin yetkilileri, 'Burak'ı sezon sonuna kadar 1 milyon Euro'ya kiralayalım, sezon sonu da 7 milyon Euro'ya satın alalım" teklifini yaptı.

GALATASARAY "HAYIR" DEDİ

Galatasaray ise bu teklife 'hayır' cevabını verdi. Yine de her şey bitmiş değil, West Ham yönetimi, İngiltere'ye gitmek isteyen Burak için önerdiği rakamı 8 milyon Euro'ya çıkarırsa anlaşma sağlanacak ve transfer kesinleşecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Burak Yılmaz Galatasaray Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

realite:

maliye cincona haciz koymalı. . futbolcu satışından gelecek gelirler maliye ye gitmeli. . vergi borcu namustur. . . . . . herkese eşit uygulanmalı. . 6s nin 35 milyon dolar vergi borcu varmış, niyetleri unutturup ötelemek veya af çıkartmak. . . tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. . . cincon vergisini versin.

3
43
yanıtYanıtla
özfb li:

kampanya başlatalım her yere asalım. . . ''''cincon VERGİNİ ver''''. . . . . . altınada vargi borcu namus borcudur yazalım. . . . . arif olan anlar.

2
6
yanıtYanıtla
kara kartal:

kampanyayı destekliyoruz.

yanıt1
yanıt2
reis:

ben bu kazma için fb ye geldiğinde buna para verilerek mi alındı diye çok yorum yapmıştım. . . adam paso sıfır . . ama inanılmaz bir futbol şansı var, bazen top ona çarpıp gol oluyor. hareketleri itici olduğu için cinconda bile sevilemedi. . .

2
2
yanıtYanıtla
aslanMobil-ANDROID:

su realite adli salak yorumcu sen buragin yaninda sifirsin her yerde otuyon git clugunde ot

1
2
yanıtYanıtla
kara kartal:

vergini verme drogbayı al, snejderi al yarış ohh ne ala. . . bjk nin kafası kel mi. . bjk de vergisini vermesin gitsin suarezi alsın o zaman. . . bu cinconun yıldızlarından 2 tanesi kesin haram. . .

1
1
yanıtYanıtla
mülayim ters:

iki tane beyni yetişmemiş liseli çıkmış, koca galatasaray camiasına laf kaptırmaya çalışıyor . . fb de bjk de ts de bu tür dönemlerden geçmiştir. hepsinin sıkıntılı dönemleri olmuştur. galatasaray bunu da aşacaktır. unutmayınız ki 4 yıldız taşıyan tek takım galatasaraydır . . ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz . . .

2
0
yanıtYanıtla
vergi namustur:

6s nin vergisini vermeden aldığı her puan ''''HARAMDIR'''' ben vergimivermediğim için arabamı satamazken, cincon nasıl olurda hala futbolcu alabiliyor, bir de utanmadan adrianoyu almaya kalkmışlar. . . iyi valla , patagonya da mıyızz anlamadım. .

0
1
yanıtYanıtla
zaza cumo:

burak daha iyi yerler gider

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title