Haberler

    Galatasaray ve Podolski İddiası!

    Welbeck'in transfer edilmesiyle forma şansı neredeyse bulamayan Podolski'nin adı Galatasaray ile anılıyor.

    Almanya'nın Bild gazetesi, G.Saray ve Juventus'un ocak ayında Lukas Podolski için teklif yapacaklarını iddia etti. 29 yaşındaki oyuncu, Arsenal'de bu sezon 5 maçta toplam 143 dakika şans bulabildi. Topçular'ın Wenger'in gözden çıkardığı Podolski'yi satacağı belirtiliyor.

    Podolski kendisi açıkladı!


    Premier Lig'de şu ana kadar 40 dakikadan az forma şansı bulan Podolski, daha önce de yaptığı açıklamada oynamak istediğini sile getirmişti.

    Takımın forveti Olievr Giroud'un sakatlanmasıyla daha çok forma şansı bekleyen Alman yıldız, transfer döneminde Juventus ve Wolfsburg'un tekliflerini reddederek Arsenal'de kalmayı tercih etmişti.

    Açıklamalarda bulunan Podolski, "Takımdaki durumumu artık düşünmem gerekiyor. Bu durumun değişmesi lazım." dedi.

    Ocak ayını beklediğini söyleyen tecrübeli forvet, "Şimdi neler olacağını beklemek lazım. Durum şu ki, Arsenal'de mutlu değilim." ifadelerini kullandı.

    Arsenal ile 2016'ya kadar kontratı bulunan Podolski, Manchester United'ın Danny Welbeck'i 20 milyon euroya transfer etmesiyle gözden düştü.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Lukas Podolski Danny Welbeck Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title