Haberler

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyon olarak 2015-16 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmayı garantiledi. Fenerbahçe ise iki ön eleme maçı oynayacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarına üçüncü torbadan girecek. Gruptan çıkabilirse geliri 32 milyon Euro'yu geçecek! Galatasaray, 2014-15 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak 2015-16 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmayı garantiledi.

2. TUR: 32 MİLYON EURO!

Sarı kırmızılılar, gruplara doğrudan girerek 12 milyon Euro'yu garantiledi. Grup etabında da her galibiyete 1 milyon 500 bin, her beraberliğe 500 bin Euro ödenecek. Geçen sezon 409 milyon 600 bin Euro olan "market pool" (yayın havuzu payı) bu sezon 482 milyon 900 bin Euro'ya yükseldi. Türkiye Ligi Şampiyonu'nun gruptan çıkabilmesi durumunda yayın havuzundan yaklaşık 10 milyon Euro alabileceği öngörülüyor. Gruptan çıkabilmek için asgari 10 puan gerektiği düşünülürse, sarı-kırmızılılar gruptan çıkmaları halinde ikinci tur primi olan 5 milyon 500 bin Euro ile birlikte 32 milyon 500 bin Euro alacak.

21 TAKIM KESİNLEŞTİ!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek 32 takımın 21'i kesinleşti. Bunlar Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus, Benfica, PSG, Zenit, PSV, Real Madrid, Atletico Madrid, Porto, Arsenal, Manchester City, Lyon, Dinamo Kiev, Olympiakos, Galatasaray, Roma, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Gent...

GRUPLARDA TORBALAR
1. Torba
Barcelona
Chelsea
Bayern
Juventus
Benfica
PSG
Zenit
PSV

2. Torba
Real Madrid
Atletico Madrid
Porto
Arsenal
Man.United *4
Valencia *4
B.Leverkusen *4
Manchester City

3. Torba
Basel *3
Ol.Lyon
Din.Kiev
Olympiakos
NCET *4
NCET *4
ALŞ (Sevilla/Dnipro)
Galatasaray

4. Torba
Roma
Salzburg *3
Viktoria Plzen *3
Celtic *2
CET *4
B.Mönchengladbach
Wolfsburg
Gent

Not: *2 ikinci ön eleme turu, *3 üçüncü ön eleme turu, *4 dördüncü ön eleme turundan seribaşı takımın geleceği varsayılmıştır. NCET elemelerde şampiyon olmayanlar yolundan bir takımı, CET elemelerde şampiyon olanlar yolundan bir takımı işaret eder.

FENERBAHÇE SERİBAŞI OLAMADI

Ligi ikinci bitiren Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne üçüncü ön eleme turundan başlayacak. Sarı-lacivertliler bu turda seribaşı olmayacak. Fenerbahçe dışında Rapid Wien ve Sparta Prag da seribaşı değil. Seribaşı olmaları kesin takımlarsa Ajax, Club Brugge ve Ukrayna ikincisi (Shakhtar veya Dnipro). Üçüncü tura girecek diğer takımlar Monaco, Young Boys, Yunanistan play-off birincisi ve Rusya ikincisi (CSKA veya Krasnodar) olacak.

Dördüncü ön elemede ise Manchester United, Valencia ve Bayer Leverkusen'in seribaşı olmaları kesin. Bunlar dışında üçüncü turu geçerse Ajax, İtalya üçüncüsü, yine üçüncü ön elemeyi geçerse Ukrayna ikincisi ve Sporting Lizbon'dan ikisi bu turdaki seribaşlarını tamamlayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

fatihmobilWeb@haberler.com:

Ya arkadas ne yildizmis bu. Utanmadan sıkılmadan 4.yıldız muhabbetine giren cahiller. Yıldız olayına bir bakın bakın ki bu ülkede Haluk Ulusoy denen adam döneminde çıkarılan uygulama da neler yapılmış 1959dan beri hesapliyorsaniz alisamiyenin aadını almayın. Alıyorsanız caldiginiz şampiyonlukları geri verin

8
30
yanıtYanıtla
reis:

fb nin şampiyon olabilmesi için gs den en az yüzde 20 daha iyi olmak zorunda. . 1- yüzde 10 gs nin yandaş takımı çok(ts, gb, akhisar, antep, kayseri vb. )fb ile ölümüne oynarlar gs ye kız gibi. . 2-yüzde 10 da lobiler, tüm lobiler(tff, mhk, pfdk) gs nin emrinde, gs ye kırmızı ve penaltı verilirken hakemnler 2 kere düşünür ve hep vazgeçerler(içgüdüsel)veremezler elleri gitmez. . ama aynı pozisyonlarda fb direk kırmızı, veya düüüüt penaltı(göğsünü gere gere). . bu kadar aleni tezgahta , bu kadar çapsız futbolcu(yabancıların tamamı), ve çapsız hocaya rağmen, fb yine iyi yarışıyor, belkide yarıştırılıyor(para babaları tarafından, lig tv). . fb 2 sene bu düzene rest çekmeli. . tüm fb liler decoderleri iade etmeli. .

10
22
yanıtYanıtla
Burak yilmazMobil-IOS:

Cimbom sampiyon haha sampiyon cimbom

11
9
yanıtYanıtla
VATANSEVER47:

Galatasarayın 4X4 olduğunu şampiyonlar liginde yediği 4 lerdeden anlamalıydık. . .

11
7
yanıtYanıtla
enkartsMobil-ANDROID:

fb 2010-2011 yılında şike yaptı 2010 şampiyonu ts dir

7
9
yanıtYanıtla
kına yaksana kına yaksana aziz yıldırım kına yaksanamobilWeb@haberler.com:

Aziz kına yaksin istediği kadar şike yaptı deyin gs için evet yaptı ama sezon basında ersun hocayı göndermek yerine futbolcuyken bile adını duymadıgımız bı adamı getirmek yapmıştır gs yı şampiyon demıroren ve aziz acilen Türk futbolunu terk etmelidir ben Fenerbahçeli olarak aziz kaldığı sürece fenerbahçeyi boykot ediyorum lisanslı lisanssız tek bir ürününü almayacagım tek bir maçını ne sahada ne TV de ne de özetini ızlemeyecegım. Aziz sen de adamsan fenerbahcelıysen ıstıfa eder ve daha faa kötülük yapmazsin. Istıfa etmez ve FB yı rahat bırakmazsan su an da olduğu gibi adam değilsin zaten

13
1
yanıtYanıtla
Süleyman Şah:

Dörtlenip gelirler yine cinconlar. Türkiye ligindede çeksene elini kırıcanmı belimi şarkısıyla top oynarlar.

5
8
yanıtYanıtla
?? lütfiMobil-IOS:

TEBRİK ETMESİNİ ÖĞRENİN KARŞINIZDA 4 YILDIZLI KOCAMAN GS VAR

10
2
yanıtYanıtla
ISSıZ ADAMMobil-IOS:

Uzatsana elini şike şike şampiyon galasaray ne şikeden iki yıl hüküm giymiş fb nede aynı hükmü giyen bjk sadece galatasaray miyaw miyaw UZAT SANA elini .

3
8
yanıtYanıtla
yaparsan şikeyi:

trabzonun ahı tuttu fb ifla etmez artık.

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title